TNUSRB Rekrytering 2022: Inbjudna ansökningar för 3552 tjänster; kontrollera detaljerna

0
44

Urvalet kommer att baseras på ett skriftligt prov, fysiskt mätprov, konditionstest, konditionstävlingar och specialbetyg. För att kvalificera sig krävs ett betyg på minst 35 procent på det skriftliga huvudprovet. Fil/representativ bild.

Tamil Nadu Uniformed Staff Recruitment Board (TNUSRB) bjuder in ansökningar till tjänsterna som Grade II Police Constable, Grade II Jail Warder och Fireman 2022. Onlineansökningsprocessen kommer att börja den 7 juli 2022 kl. 11.00. Intresserade kandidater kan ansöka online på tnusrb.tn.gov.in

Sista dag för att lämna in ansökningarna är den 15 augusti 2022. Styrelsen kommer senare att offentliggöra det skriftliga tentamensdatumet. Denna rekryteringskampanj kommer att fylla 3552 lediga platser för totalt 3 tjänster. Av dessa finns det 2180 lediga tjänster inom polisavdelningen, 1091 inom utredningsavdelningen, 161 inom kriminalvårdsavdelningen och 120 inom brand- och räddningstjänsten.

Läs |Ansökningsprocessen för IBPS Clerk 2022 börjar; så här ansöker du

Totalt avsätts 10 procent av de totala öppningarna för kandidater i kategorin idrott, följt av 5 procent för veteraner och 3 procent för änkor som är i behov. 20 procent av de tillgängliga tjänsterna kommer att ges till dem som har studerat tamil som sitt primära undervisningsspråk från klass 1 till 10.

Behörighetskriterier 

Best of Express Premium

Premium

UPSC Essentials: Weekly news express — PGII to POEM

Premium

Kvinnors frigörelse eller befolkningskontroll? Varför abort legaliserades i…

Premium

Udaipur-mord på video | “Gör något spektakulärt”: Man från Pak sa …

< img src="https://images.indianexpress.com/2022/07/Agnipath-protest.jpeg?resize=450,250" />Premium

I byn fauji drömmar, funderingar, osäkerhet över AgnipathFler premiumhistorier &gt ;>

Utbildningsmässigt måste kandidaten ha genomgått minst klass 10. Kandidater måste falla inom åldersintervallet 18–26. Kandidater från den reserverade kategorin tillåts en uppmjukning av den övre åldersgränsen.

Urvalet kommer att baseras på ett skriftligt prov, fysiskt mättest, konditionstest, konditionstävlingar och specialbetyg. För att kvalificera sig krävs ett betyg på minst 35 procent på det skriftliga huvudprovet.

UPSC-NYCKEL Har du sett vår sektion som är tillägnad att hjälpa USPC-aspiranter att avkoda dagliga nyheter i samband med sina tentor? Se här