Telangana DOST 2022-registrering for UG-opptak begynner; sjekk detaljene

0
49

Interesserte kandidater kan søke online på dost.cgg.gov.in (fil)

Telangana State Council of Higher Education (TSCHE) har gitt ut meldingen for Degree Online Services Telangana (TS) DOST) 2022 for bacheloropptak. Registreringsprosessen for fase 1 begynner 1. juli. Interesserte kandidater kan søke online på dost.cgg.gov.in

Kandidatene som har bestått klasse 12 fra Telangana Intermediate Examination of Board of Intermediate Education (TSBIE), eller tilsvarende anerkjent eksamen fra andre styrer/stater, er kvalifisert til å søke.

Siste dato for å søke er juli 30 og resultatet for fase 1 setetildeling vil bli utgitt 6. august. Vinduet for online selvrapportering for utvalgte studenter vil være tilgjengelig mellom 7. august til 18. august. 

Les |NCHM JEE 2022 foreløpig svarnøkkel frigitt; sjekk hvordan du laster ned

Kandidater som ikke klarer å sikre seg en plass i det første tildelingsresultatet, må registrere seg på nytt for fase II ved å betale en registreringsavgift på Rs 400. Fase II registreringsvinduet vil være tilgjengelig fra 7. august til 22. august. Setetildelingsresultatet vil være annonsert 28. august.  

Best of Express Premium

< img src="https://images.indianexpress.com/2022/06/UPSC-Essentials-2.jpg?resize=450,250" />Premium

UPSC Essentials: Ukentlig nyhetsekspress — PGII til POEM

Premium

Kvinnefrigjøring eller befolkningskontroll? Hvorfor abort ble legalisert i…

Premium

Udaipur-drap på video | «Gjør noe spektakulært»: Mann fra Pak fortalte …

< img src="https://images.indianexpress.com/2022/07/Agnipath-protest.jpeg?resize=450,250" />Premium

I landsbyen fauji drømmer, omtanke, usikkerhet over AgnipathFlere premiumhistorier &gt ;>

Den endelige setetildelingen etter den tredje listen avsluttes 22. september. Høyskoleorienteringen vil bli gjennomført mellom 23. til 30. september, og undervisningen starter fra 1. oktober. 

Gjennom DOST kan kandidater søke for alle studenter kurs, som BA/BSc/BCom/BCom (Voc)/BCom (Hons)/BSW/BBA/BBM/BCA som tilbys av alle høgskolene tilknyttet Osmania University, Kakatiya University, Telangana University, Mahatma Gandhi University, Palamuru University og Satavahana University henholdsvis og 2 diplomkurs som DHMCT og D-Pharmacy i polytekniske høyskoler tilknyttet TSBTET for studieåret 2022-2023.

 

UPSC NØKKEL Har du sett delen vår dedikert til å hjelpe ing USPC-aspiranter dekoder daglige nyheter i forbindelse med eksamenene deres? Se her