Secret Service-källor: Har redan hört om bilincident Hutchinson vittnade om

0
53

Under lång tid har personer inom Secret Service fått höra att dåvarande president Donald Trump reagerade ilsket på att han inte fick ansluta till sina anhängare i samband med stormningen av Kapitolium. Det uppger källor för CNN. Nyligen berättade den tidigare Vita huset-medarbetaren Cassidy Hutchinson, som vittnar inför 6 januari-kommittén, att Trump själv ska ha försökt ta tag i ratten i bilen han då färdades i. Två källor berättar att de hört att det uppstått en konfrontation i bilen. Berättelserna är i linje med Hutchinsons vittnesmål men skiljer sig något, skriver CNN. En källa säger att Trump, enligt vad han fått berättat för sig, ska ha varit ”krävande” och bland annat uttalat sig i stil med: ”Jag är för fan USA:s president, du kan inte säga åt mig vad jag ska göra”. Ingen av källorna ska dock ha hört att Trump faktiskt försökte ta över ratten.