Lindberg om hastigt avhopp: ”Vill inte vara en del av det”

0
51

Svenska Simförbundets verksamhetsledare Susanne Meckbach var skälet till att Anna Lindberg lämnade rollen som förbundskapten i simhopp efter bara drygt fyra månader. Det säger Lindberg i en intervju med Expressen. Lindberg säger bland annat att det är viktigt att tala sanning och inte ”hänger ut individer” på ett sätt som inte är okej. – Det här har hänt och jag vill inte vara en del av det. Lindberg säger att hon inte fick ta del av arbetet med den interna rapport som Meckbach genomförde, i vilken det riktats skarp kritik mot ikonen och tidigare sportchefen Ulrika Knape Lindberg – Anna Lindbergs mamma. Lindberg säger att hon förstått det som att olika personer som svarat i rapporten fått olika frågor, men det förnekas av Meckbach.