Horoskop idag, 2 juli 2022: Lejonet, Vågen, Jungfrun och andra tecken – kontrollera astrologisk förutsägelse

0
55

Horoskop idag, 2 juli 2022: Tvillingarna, Väduren, Fiskarna och andra tecken — kontrollera astrologiska förutsägelser

VÄDUR (21 mars – 20 april)

Två områden i ditt diagram stimuleras idag, den ena handlar om älskare och den andra med vänner. Det som förbinder de två är tanken att det är människor som är äldre, eller på annat sätt mer erfarna, som visar sig vara mest attraktiva. Kanske är du bara imponerad av deras visdom.

ÖXEN (21 april – 21 maj)

Det är bara du som vet vad du behöver för att känna dig emotionellt säker och så småningom kommer andra människor att komma till tanken att du måste få göra som du vill. Om du har något vettigt, kommer du att ange dina personliga krav förr snarare än senare.

Best of Express Premium

Premium< /figur>Bli inspirerad: Varför sa Sardar Patel att tjänstemän inte får ta …

Premium

NITI Aayog-beställd rapport som studerade 3 beställningar av Högsta domstolen, 2…

Premium

Inside Track: Amit Shahs strategi för Maharashtra och Fadnavis

< img src="https://indianexpress.com/wp-content/plugins/lazy-load/images/1x1.trans.gif" />Premium

Tavleen Singh skriver: Islamism har ingen plats i IndienFler premiumhistorier >>

GEMINI (22 maj – 21 juni)

Du kan titta långt bort för äventyr och intresse. Om du reser idag kan slutresultatet bli mycket långtgående, kanske för att människorna du möter eller platserna du ser kommer att förändra ditt livs ambitioner. Och låt inte dagens spänning komma till dig.

CANCER (22 juni – 23 juli)

En fortsatt planetarisk betoning på pengar, i alla dess former, överskuggar alla andra hänsyn i ditt diagram. Förr eller senare kommer varje fråga att återkomma till en fråga om värde, kostnad och materialsäkerhet. Även intima relationer kan stranda när det gäller att bestämma vem som betalar för vad.

LEO (24 juli – 23 augusti)

En faktorn håller fortfarande högsta – dina känslomässiga och dramatiska månaspekter. Om du tycker synd om dig själv har du plockat upp fel ände av pinnen, så res dig upp, gå ut och spela livets spel för allt det är värt. Det är enklare än det verkar.

VIRGO (24 augusti – 23 september)

Vika inte ifrån att ta på dig mer ansvar, men på samma sätt, om du ska uppfylla alla löften och åtaganden, kan du behöva avskaffa några marginella åtaganden. Allt är en fråga om bra organisation. En partner kan orsaka förvirring, men inget du inte kan hantera.

VÅGEN (24 september – 23 oktober)

Det enda möjliga området för oro eller engagemang involverar arbete, så om detta inte gäller dig kan du ta tillfället i akt att skämma bort dig själv med alla roliga aktiviteter du kan tänka dig. Och om yngre relationer behöver hjälp, se till att det är konstruktivt.

SKORPIOEN (24 okt. – 22 nov.)

Du kanske känner att allt inte är som det ska hemma, men det finns lika många indikationer på nyttiga utvecklingar som på ohjälpsamma. Det är viktigt att fokusera på formella arrangemang och på de relationer som visar en genuin grad av engagemang.

SKYTTEN (23 nov. – 22 dec.)

Alla diskussioner kommer mycket lätt att fastna i detaljer, överdriven försiktighet eller rop om “du skulle aldrig” komma undan med det’ eller ‘du hade inte råd med det’. Det kan finnas en mening med sådana invändningar, men du måste ta mod till dig och fatta dina egna beslut.

STENBOCK (23 dec. – 20 januari)

Du kan fortfarande tvingas ta itu med ekonomiska frågor som kan vara för stora för en person, men en ny och hjälpsam faktor har nu införts i ekvationen. Du bör därför överväga de etiska frågorna och hävda dina egna unika och individuella rättigheter.

VATTUMANNEN (21 januari – 19 februari)

Allvarlig utveckling borde nu ge dig vissa fördelar. Men den första lärdomen du måste lära dig är att förändring inte alltid är lätt och att andra kanske inte delar dina ambitioner. Det är något de måste komma överens med.

FISKAR (20 februari – 20 mars)

Spendera så mycket tid som du vill själv, och om det innebär att spendera dagen i sängen, är det din sak! För en gångs skull måste andra människor lära sig att du inte är en soft touch – om du inte vill vara det, alltså! Du kan ställa in takten och slå in skotten.

UPSC-NYCKEL Har du sett vår avdelning som är tillägnad att hjälpa USPC-aspiranter att avkoda dagliga nyheter i samband med sina tentor? Se här