Horoskop i dag, 2. juli 2022: Løven, Vekten, Jomfruen og andre tegn – sjekk astrologisk spådom

0
50

Horoskop i dag, 2. juli 2022: Tvillinger, Væren, Fiskene og andre tegn — sjekk astrologisk prediksjon

VÆREN (21. mars – 20. april)

To områder av diagrammet ditt stimuleres i dag, den ene handler om elskere, den andre med venner. Det som forbinder de to er tanken på at det er mennesker som er eldre, eller på annen måte mer erfarne, som viser seg mest attraktive. Kanskje du bare er imponert over visdommen deres.

TYREN (21. april – 21. mai)

Bare du vet hva du trenger for å føle deg følelsesmessig trygg, og til slutt vil andre komme til tanken om at du må få lov til å gjøre som du vil. Hvis du har noen fornuft, vil du angi dine personlige krav før heller enn senere.

Best of Express Premium

Premium< /figur>Bli inspirert: Hvorfor sa Sardar Patel at embetsmenn ikke må ta …

Premium

NITI Aayog-oppdragsrapport som studerte 3 bestillinger av Høyesterett, 2…

Premium

Inside Track: Amit Shahs strategi for Maharashtra og Fadnavis

< img src="https://indianexpress.com/wp-content/plugins/lazy-load/images/1x1.trans.gif" />Premium

Tavleen Singh skriver: Islamisme har ingen plass i IndiaFlere premiumhistorier >>

GEMINI (22. mai – 21. juni)

Du kan se langt unna for eventyr og interesse. Hvis du reiser i dag, kan sluttresultatene bli svært vidtrekkende, kanskje fordi menneskene du møter eller stedene du ser vil forandre livets ambisjoner. Og ikke la dagens spenning komme til deg.

KREFT (22. juni – 23. juli)

En vedvarende planetarisk vektlegging av penger, i alle dens former, overskygger alle andre hensyn i diagrammet ditt. Før eller siden vil hvert spørsmål komme tilbake til et spørsmål om verdi, kostnader og materiell sikkerhet. Selv intime forhold kan strande når det gjelder å bestemme hvem som betaler for hva.

LEO (24. juli – 23. august)

En faktor er fortsatt suveren – dine emosjonelle og dramatiske måneaspekter. Hvis du synes synd på deg selv, har du plukket opp feil ende av pinnen, så reis deg, kom deg ut og spill livets spill for alt det er verdt. Det er enklere enn det ser ut til.

VIRGO (24. august – 23. september)

Ikke viker deg fra å ta på deg mer ansvar, men på samme måte, hvis du skal oppfylle alle løfter og forpliktelser, kan det hende du må kaste noen marginale forpliktelser. Alt er et spørsmål om god organisering. En partner kan forårsake forvirring, men ingenting du ikke kan håndtere.

LIBRA (24. september – 23. okt.)

Det eneste mulige området av bekymring eller engasjement involverer arbeid, så hvis dette ikke gjelder deg, kan du benytte anledningen til å unne deg selv enhver morsom aktivitet du kan tenke deg. Og hvis yngre relasjoner trenger hjelp, sørg for at det er konstruktivt.

SKORPIOEN (24. okt. – 22. nov.)

Du kan føle at alt ikke er helt som det skal hjemme, men det er like mange indikasjoner på nyttige utviklinger som på unyttige. Det er viktig å fokusere på formelle ordninger og på relasjoner som viser en genuin grad av engasjement.

SKYTTER (23. nov. – 22. desember)

Alle diskusjoner vil lett bli fastlåst i detaljer, overdreven forsiktighet eller rop om “du ville aldri” komme unna med det’ eller ‘du hadde ikke råd til det’. Det kan være et poeng med slike innvendinger, men du må ta mot til deg og ta dine egne avgjørelser.

STEINBOKK (23. desember – 20. jan.)

Du kan fortsatt bli tvunget til å håndtere økonomiske problemer som kan være for store for en person, men en ny og nyttig faktor er nå introdusert i ligningen. Du bør derfor vurdere de etiske spørsmålene og hevde dine egne unike og individuelle rettigheter.

VANNMANN (21. januar – 19. februar)

Seriøs utvikling bør nå gi deg visse fordeler. Men den første leksjonen du må lære er at endring ikke alltid er lett, og at andre kanskje ikke deler ambisjonene dine. Det er noe de må forsone seg med.

FISKENE (20. februar – 20. mars)

Bruk så mye tid du vil alene, og hvis det betyr å tilbringe dagen i sengen, er det din sak! Bare for en gangs skyld må andre lære at du ikke er en myk berøring – med mindre du vil være det, altså! Du kan stille inn tempoet og slå ut.

UPSC NØKKEL Har du sett delen vår dedikert til å hjelpe USPC-aspiranter med å avkode daglige nyheter i forbindelse med eksamenene deres? Se her