PIL søker FIR mot Uddhav, Aaditya Thackeray og Raut for oppvigleri

0
52

Maharashtras sjefsminister Uddhav Thackeray med sønnen og Yuva Sena-sjefen Aaditya Thackeray. (Ekspressfilbilde)

Tvister av offentlig interesse (PIL) som søker om registrering av en FIR mot Maharashtras sjefsminister Uddhav Thackeray, minister Aaditya Thackeray og Shiv Sena-parlamentsmedlem Sanjay Raut for oppvigleri og brudd på offentlig fred ble anlagt i Bombay High Court tirsdag midt i en konflikt mellom MVA-regjeringen og opprørerens Sena-parlamentsmedlemmer.

Begjæringen, inngitt av den Pune-baserte sosialarbeideren Hemant Patil, ba HC om å holde trioen tilbake fra å komme med ytterligere uttalelser mot Eknath Shinde, som leder dissidentens MLA-er. Begjæringen hevdet at i henhold til opprøret fra flere MLAer av Shiv Sena ledet av Eknath Shinde, har det blitt holdt protester i forskjellige distrikter i Maharashtra og verbale angrep har blitt utført mot dem.

“The Shiv Sena-parlamentsmedlemmer, som gjør opprør, holder leir i Assam på grunn av truslene gitt av respondentene 5 til 7 (Uddhav Thackeray, Aaditya Thackeray og Sanjay Raut).

Respondent nr. 7 (Raut) har gitt en trussel til alle de 40 MLA-ene om at likene deres vil komme fra Assam og vil bli sendt direkte til likhuset for obduksjon. På denne måten skaper de alle en situasjon med opptøyer og vold i delstaten Maharashtra,” det sto. PIL vil komme til høring etter hvert.

Best of Express Premium

Premium

Forklart: Hva uendret små sparerater betyr for banker, sparere

Premium

Fadnavis lamslått, men BJP klar over årsaker, holdt Eknath Shinde i loopPremium

Ikke overse tjenestesektoren

Premium< /figur>Med Shinde i setet, BJP defangs Uddhav, neste stopp BMCMore Premium Stories >>

UPSC-nøkkel Har du sett vår seksjon som er dedikert til å hjelpe USPC-aspiranter med å dekode daglige nyheter i forbindelse med eksamenene deres? Se her