Manabadi TS SSC 10. resultater 2022 utgitt på bse.telangana.gov.in: Nettsteder, apper for å hakemerker-memo

0
53

The Secondary School Certificate (SSC) styreeksamener ble gjennomført fra 23. mai til 1. juni 2022. (Graphics by Abhishek Mitra)

TS Telangana SSC Resultater 2022 Manabadi: The Board School Education Telangana (BSE Telangana) la ut resultatene for SSC eller klasse 10 styreeksamen i dag. Studenter som dukket opp i styreeksamenen vil kunne sjekke sine respektive poengsum på de offisielle nettsidene — bse.telangana.gov.in eller bseresults.telangana.gov.in. Beståttprosenten er 90 prosent. I fjor, siden alle studenter ble erklært bestått, var beståttprosenten 100 prosent.

Les |Manabadi TS Telangana SSC 10. resultater 2022 Live Updates

Totalt 30 007 skoler registrerte 100 prosent bestått prosent, mens 15 statlige skoler sikret null. Blant distriktene har Siddipet den høyeste beståttprosenten på 97,85 og Hyderabad oppnådde den laveste beståttprosenten på 79,63.

Telangana-styrets eksamener ble gjennomført mellom 23. mai og 1. juni 2022 mellom kl. 9.30 og 12.45. For å sikre minst mulig spredning av Covid, ble studentene sjekket for feber og ble bedt om å rense seg før de går inn i eksamenssalen. I år ble studentene også rådet til å gå inn i eksamenslokalet en halvtime før eksamenstiden for å sikre at denne prosessen er fullført i tide.

TS Telangana SSC 10. resultat 2022: Når og hvor skal de sjekk

Resultatet kan sjekkes på den offisielle nettsiden — bse.telangana.gov.in eller bseresults.telangana.gov.infra ‘SSC-resultatet’ lenke tilgjengelig på hjemmesiden. Telangana-styret har også en offisiell mobilapp kjent som ‘T App Folio’. Denne appen kan lastes ned av studenter fra Play-butikken.

I fjor ble eksamenene avlyst på grunn av økning i Covid-tilfeller, og karakterer for studenter ble fastsatt på grunnlag av interne vurderingskarakterer. Den totale beståttprosenten registrert av styret var 100 prosent – 5.21.073 kandidater ble bestått og forfremmet i Telangana-styrets eksamen. Totalt 5.16.578 elever var vanlige elever, hvorav 2.62.917 var gutter og 2.53.661 jenter. Totalt 2 10 647 elever og 535 skoler oppnådde en GPA på 10/10.

Les |TS Telangana SSC klasse 10. tavleeksamenresultat 2022: Hvordan sjekke resultatkort

I 2020 klarte ikke styret å gjennomføre alle eksamener på grunn av Covid-tilfeller, bare tre SSC-eksamener ble gjennomført da nedstengningen ble kunngjort og styret klarte ikke å gjennomføre de resterende ni fagene, inkludert engelsk, matematikk og naturfag. Derfor ble de endelige resultatene utarbeidet basert på prestasjoner i interne vurderinger.

Elever som har klarert eksamen vil nå bli tatt opp til TS Inter første år. Det er et toårig kurs utført av ungdomsskoler i delstatene Andhra Pradesh og Telangana, som tilsvarer Higher Secondary, eller Plus Two (10+2), eller Pre-University-kurs i andre statlige styrer.

Best of Express Premium

Premium

UPSC Key-1. juli 2022: Hvorfor lese “Office of Chief Minister” eller “Sponge …

Premium

Maharashtra politisk drama: Da BJP vant, men lederen tapte

Premium

Et århundre gammel, hvordan Gita Press ble ‘ledende leverandør av trykk…

Premium

Forklart : 5 måter iPhone forandret verden på på 15 årFlere premiumhistorier >>

UPSC-nøkkel Har du sett vår seksjon som er dedikert til å hjelpe USPC-aspiranter med å dekode daglige nyheter i forbindelse med eksamenene deres? Se her