Kerala-politiet beordrer alle SP-er i distriktet å sikre bruk av masker på offentlige steder

0
41

Det borgerlige organet gjorde masker obligatoriske på offentlige steder i fjor i april for å hindre spredning av Covid-19. (Representativt)

Kerala-politiet har beordret alle sine distriktspolitisjefer til å sikre implementeringen av en statlig myndighetsinstruks for å gjøre bruk av masker obligatorisk på offentlige og arbeidsplasser, sammenkomster og mens du bruker transport.

I en ordre datert 22. juni, sirkulert til alle distriktspolitisjefer “for hastegjennomføring og merknader”, har politiavdelingen henvist til et direktiv 27. april fra Statens katastrofeforvaltningsmyndighet som gjør det obligatorisk å bruke masker i & #8220;offentlige steder, samlinger, arbeidsplasser og under transport” som fortsatt er i kraft.

Bestillingen 27. april sier også at brudd på retningslinjene vil være straffbart i henhold til bestemmelsene i katastrofehåndteringsloven. Politiavdelingens ordre kommer i kjølvannet av en gradvis økning i det daglige antallet COVID-19-infeksjoner og aktive tilfeller i staten.

Den siste uken rapporterte staten nærmere mer enn 3000 tilfeller daglig, og mandag hadde den registrert 2993 ferske infeksjoner, ifølge data på dashbordet for regjeringen i Kerala. Fram til 27. juni ble de aktive tilfellene i staten registrert til 27 218 og testpositivitetsraten (TPR) på mandag ble funnet å være 18,33 prosent, indikerte dataene.

Det beste fra Express Premium

Premium

Forklart: Hva uendret små sparerater betyr for banker, sparere

Premium

Fadnavis lamslått, men BJP klar over årsaker, holdt Eknath Shinde i loopPremium

Ikke overse tjenestesektoren

Premium< /figur>Med Shinde i setet, BJP defangs Uddhav, neste stopp BMCMore Premium Stories >>

UPSC-nøkkel Har du sett vår seksjon som er dedikert til å hjelpe USPC-aspiranter med å dekode daglige nyheter i forbindelse med eksamenene deres? Se her