Horoskop idag, 1 juli 2022: Lejonet, Vågen, Jungfrun och andra tecken – kontrollera astrologiska förutsägelser

0
49

Horoskop idag, 1 juli 2022: Tvillingarna, Väduren, Fiskarna och andra tecken — kontrollera astrologisk förutsägelse

VÄDUR (21 mars – 20 april)

Det enkla och raka rådet är att inte lita på någon. Det betyder inte att en person medvetet kommer att svika dig, bara att planerna kanske måste ändras oundvikligt i sista stund. Ingen kan skyllas: det som händer nu är resultatet av alla tidigare handlingar, inklusive dina.

ÖXEN (21 april – 21 maj)

< p>Du får sätta ner foten på jobbet, men bara om du är i en ointaglig position. Du måste ha auktoritet på din sida, och om du inte gör det, skulle du förmodligen göra bättre för att ta dig tid. Och hemma skulle du göra bäst i att lita på dina förföriska charm.

Best of Express Premium

Premium

Kvinnors frigörelse eller befolkningskontroll? Varför abort legaliserades i…Premium

Udaipur-mord på video | “Gör något spektakulärt”: Man från Pak sa …

< img src="https://images.indianexpress.com/2022/07/Agnipath-protest.jpeg?resize=450,250" />Premium

I byn fauji drömmar, andra tankar, osäkerhet över Agnipath

Premium

Delhi HC tog nyligen ner befogenheterna för Banks Board Bureau; ny kropp till s…Fler premiumberättelser >>

GEMINI (22 maj – 21 juni)

Stjärnorna är fyllda med användbara råd idag: om du reser, lämna ingenting, inte ens den minsta detalj, åt slumpen; om det finns en juridisk tvist på korten, se till att du känner till dina rättigheter. Och om en partner glömmer var de är eller vad de gör, ha tålamod!

CANCER (22 juni – 23 juli)

< p>Det mest användbara sättet att absorbera dagens något märkliga planetariska influenser är att koncentrera sig på din materiella och ekonomiska säkerhet. Helt enkelt, det är rätt tillfälle att öppna spargrisen. Men du kan också ta emot vissa känslomässiga tjänster.

LEO (24 juli – 23 augusti)

Det är oundvikligt att vara en stadig ansamling av känslomässig spänning under dagen, när månen gradvis rör sig mot sin nästa dramatiska position. Du kan behöva en stadig nerv om någon verkar fast besluten att testa ditt tålamod, så överreagera inte – oavsett hur mycket du är provocerad.

VIRGO (24 augusti – 23 september)

Ett område i ditt diagram som jag inte har nämnt på länge är det som styr ditt fysiska välbefinnande. Det är därför lämpligt att nämna att dagens stjärnor ger dig chansen att vidta långsiktiga åtgärder för att hantera ett lika långvarigt klagomål.

LIBRA (24 september ' 8211; 23 oktober)

Konstnärliga och kreativa Librans pekas ut för beröm av dagens solsupportrar och månallierade, och du bör låta slita och sätta din prägel på hela den kända världen. Det inkluderar 99 procent av alla Librans! Vad sägs om att låtsas som att du är en självsäker Vädur för en förändring?

SKORPIOEN (24 okt. – 22 nov.)

Om om du har några långsiktiga förändringar i åtanke hemma, skulle idag vara ett bra tillfälle att börja. De av er som planerar att byta bostad, eller andra förbättringar av liknande storlek, borde tycka att händelserna går väldigt snabbt. I själva verket kan du snart behöva hänga på dig.

SKYTTEN (23 nov. – 22 dec.)

En tendens till allvarliga missförstånd kvalificeras av ett lika stort erkännande av behovet av att göra hårda, långsiktiga val. Alla resplaner bör eftersträvas fria från känslor eller krusiduller av något slag. Om du vill åka till något nytt, gör det för att du vill, inte för att du är under känslomässig press.

STENBOCK (23 dec. – 20 januari)

Du kan nu närma dig en stor vattendelare i dina ekonomiska angelägenheter. Du måste vara beredd att bära en liten förlust för långsiktig vinst, men inse att det viktiga är säkerheten. Säkerhet och komfort betyder faktiskt mer för dig än en del människor ofta inser.

VATUMANNEN (21 januari – 19 februari)

Det kommer vara en lagom spänning i luften, men det användbara sättet att närma sig dagens kosmiska potential är genom att erbjuda en chans till en helt nystart inom vilket aktivitetsområde du än väljer. Ta dina beslut, utfärda inbjudningar – och följ dem igenom.

FISKAR (20 februari – 20 mars)

Dagens planetbilder och mönster passar faktiskt dina Fiskegenskaper ner till marken och din fantasi kan väcka en eller två äventyrliga tankar. I själva verket är det det idealiska ögonblicket för mystiska spekulationer och dagdrömmar av alla slag.

UPSC-NYCKEL Har du sett vår avdelning som är dedikerad till att hjälpa USPC-aspiranter avkoda dagliga nyheter i sammanhanget för deras prov? Se här