Horoskop i dag, 1. juli 2022: Løven, Vekten, Jomfruen og andre tegn – sjekk astrologisk spådom

0
44

Horoskop i dag, 1. juli 2022: Tvillinger, Væren, Fiskene og andre tegn — sjekk astrologisk prediksjon

VÆREN (21. mars – 20. april)

Det enkle og greie rådet er å ikke stole på noen. Det betyr ikke at en person kommer til å svikte deg med vilje, bare at planene kan måtte endres uunngåelig i siste øyeblikk. Ingen har skylden: det som skjer nå er resultatet av alle tidligere handlinger, inkludert dine.

TYREN (21. april – 21. mai)

< p>Du kan sette ned foten på jobb, men bare hvis du er i en uangripelig stilling. Du må ha autoritet på din side, og hvis du ikke har det, ville du sannsynligvis gjøre det bedre å bruke tiden din. Og hjemme gjør du best i å stole på dine forførende sjarm.

Best of Express Premium

Premium

Kvinnefrigjøring eller befolkningskontroll? Hvorfor abort ble legalisert i…Premium

Udaipur-drap på video | «Gjør noe spektakulært»: Mann fra Pak fortalte …

< img src="https://images.indianexpress.com/2022/07/Agnipath-protest.jpeg?resize=450,250" />Premium

I landsbyen fauji drømmer, andre tanker, usikkerhet over Agnipath

Premium

Delhi HC fratok nylig makten til Banks Board Bureau; ny kropp til s…Flere Premium-historier >>

GEMINI (22. mai – 21. juni)

Stjernene er fulle av nyttige råd i dag: hvis du reiser, overlat ingenting, ikke engang den minste detalj, til tilfeldighetene; hvis det er en juridisk tvist på kortene, sørg for at du kjenner rettighetene dine. Og hvis en partner glemmer hvor de er eller hva de gjør, vær tålmodig!

KREFT (22. juni – 23. juli)

< p>Den mest nyttige måten å absorbere dagens noe særegne planetariske påvirkninger på er å konsentrere seg om din materielle og økonomiske sikkerhet. Ganske enkelt, det er det rette øyeblikket å åpne sparegrisen. Men du kan også innkalle noen følelsesmessige tjenester.

LEO (24. juli – 23. august)

Det er bundet til være en jevn opphopning av følelsesmessig spenning gjennom dagen, ettersom månen gradvis beveger seg mot sin neste dramatiske posisjon. Du kan trenge en jevn nerve hvis noen virker fast bestemt på å teste tålmodigheten din, så ikke overreager – uansett hvor mye du er provosert.

JOMFRU (24. august – 23. september)

Et område av diagrammet ditt jeg ikke har nevnt på en stund, er det som styrer ditt fysiske velvære. Det er derfor på sin plass å nevne at dagens stjerner gir deg sjansen til å iverksette langsiktige tiltak for å håndtere en like langvarig klage.

LIBRA (24. september ' 8211; 23. oktober)

Kunstneriske og kreative Librans er utpekt for ros av dagens solsupportere og måneallierte, og du bør la rive og sette ditt preg på hele den kjente verden. Det inkluderer nitti-ni prosent av alle Librans! Hva med å late som om du er en selvsikker Væren for en forandring?

SKORPIOEN (24. okt. – 22. nov.)

Hvis du har noen langsiktige endringer i tankene hjemme, i dag ville være et godt tidspunkt å starte. De av dere som planlegger å bytte bolig, eller forbedringer av lignende størrelse, bør oppleve at hendelsene går veldig raskt. Faktisk kan det hende du snart må holde deg fast.

SKYTTEN (23. nov. – 22. desember)

En tendens til alvorlige misforståelser er kvalifisert av en likeverdig erkjennelse av behovet for å ta hardhendte, langsiktige valg. Alle reiseplaner bør følges fri for følelser eller frills av noe slag. Hvis du vil dra til et nytt sted, så gjør det fordi du vil, ikke fordi du er under følelsesmessig press.

STEINBUKK (23. desember – 20. jan.)

Du kan nå nærme deg et stort vannskille i dine økonomiske anliggender. Du må være forberedt på å tåle et lite tap av hensyn til langsiktig profitt, men innse at det viktige hensynet er sikkerhet. Sikkerhet og komfort betyr faktisk mer for deg enn noen mennesker ofte er klar over.

VANNMANN (21. januar – 19. februar)

Det vil være en god del spenning i luften, men den nyttige måten å nærme seg dagens kosmiske potensial på er å tilby en sjanse for en helt ny start uansett hvilket aktivitetsområde du velger. Ta dine avgjørelser, utsted invitasjoner – og følg dem gjennom.

FISKENE (20. februar – 20. mars)

Dagens planetbilder og mønstre passer faktisk til deg Fiskekvaliteter ned til bakken og fantasien din kan kaste opp en eller to eventyrlige tanker. Faktisk er det det ideelle øyeblikket for mystiske spekulasjoner og dagdrømmer av alle slag.

UPSC KEY Har du sett vår seksjon dedikert til å hjelpe USPC-aspiranter med å dekode daglige nyheter i konteksten for eksamenene deres? Se her