Chastain fick Oscar efter Smiths örfil: ”Knäpp kväll”

0
43

Beskedet att skådespelaren och producenten Jessica Chastain vann en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll i filmen ”The eyes of Tammy Faye” kom strax efter att Will Smith slagit konferenciern Chris Rock på käften. I en intervju med Net a porter berättar hon hur hennes känslosamma tal om hbtq-rättigheter hamnade i skymundan av den enormt uppmärksammade händelsen. – Energin i rummet hade tydligt förändrats när jag kom in, och jag försökte… andas och skapa ett lugn, säger hon. – Det var en knäpp kväll. Läs hela intervjun via länken nedan. Under rubriken ”Intervjuer” rekommenderar Omni-redaktionen under helgen några intressanta intervjuer med personer från flera vitt skilda branscher. Recensionssvepen är en del av Omnis helgsatsning med rekommendationer på läsvärda, aktuella och intressanta recensioner och intervjuer som publiceras varje helg.