De 6 beste sidene for Fantasy Baseball

0
49

Det er gøy å se på sport, men etter en stund er strømming av sport ikke spennende nok. Så hvorfor begrense deg til å følge favorittspillerne dine når du kan administrere dem virtuelt?

Denne artikkelen vil vise deg de beste nettstedene for fantasy baseball og noen få gode ressursnettsteder også. Hvis du er en sportsfanatiker, sjekk ut artikkelen vår om hvordan du kan bli med i en nettbasert fantasy-fotballliga. Skrap den konkurransekløen!

Innholdsfortegnelse

  1.> MLB

  MLB.com er den offisielle nettsiden til Major League Baseball, så det er naturligvis et av de beste stedene å spille fantasy baseball. Denne nettsiden er avhengig av statistikk og data fra ekte spillere og er perfekt for DFS. I løpet av baseballsesongen kjøres det kamper hver dag, hele dagen. MLB.com tilbyr gratis fantasy-ligaer, og du kan prøve ligaen din gratis hele sesongen.

  MLB-siden har også gratis alternativer for teamadministrasjon. Når det er sagt, klager de fleste på den utdaterte utformingen av teamadministrasjonsverktøyene. Likevel er den perfekt for de som nettopp har startet sin fantasibaseballreise. De tilbyr også MLB Play-appen tilgjengelig for Android og iPhone.

  2. ESPN Fantasy Baseball

  Denne nettsiden rangerer alltid blant de fem beste. Den har sanntidsoppdateringer av spillernyheter, statistikk og rangeringer som vil hjelpe deg å ta avgjørelser for hver sesong. Tross alt har ESPN en betydelig tilstedeværelse i sportens verden. Den har vanligvis det nyeste baseballinnholdet å tilby så snart det er utgitt. Gratis ligaer er tilgjengelige gjennom ESPN, men det vil koste deg hvis du vil ha detaljert spillerinformasjon eller ekstra hjelp med DFS.

  ESPN gjør det enkelt å spore spillernes ytelse og oppdage mønstre i spillet. Denne nettsiden har mange nyttige verktøy som sporing av individuell spillerstatistikk, tilpassbare ligaregler, utkastalternativer, fraskrivelser, live scoring, tilpassede oppdateringer og mer. ESPN er et flott sted hvis du ønsker å ta dine egne avgjørelser basert på tilgjengelig sesongdata og være helt uavhengig.

  3. Yahoo! Fantasisport

  Yahoo var det første nettstedet som var vert for fantasy baseball-ligaen på 1980-tallet. Det har tilbudt sine brukere en flott måte å spille spillet på. Fantasy baseball er gratis å spille på Yahoo! Sport og har et veldig brukervennlig grensesnitt. Men hvis du vil ha flere funksjoner, må du betale en abonnementsavgift. Yahoo Fantasy Plus-brukere vil ha en fordel ved å vinne spillet fordi de kan benytte seg av lineup-administrasjon, nye forskningsverktøy, avansert statistikk, handelsinnsikt og mer.

  Du kan bli med i eksisterende ligaer eller opprette nye på Yahoo! Sport. Nettstedet vil hjelpe med å bestemme poengformatet for spillestilen til gruppen din. Deretter kan du velge mellom Points Only, Rotisserie eller Head-to-Head. Yahoo! Har også fantastiske verktøy for å hjelpe deg med å administrere ligaen din. De er utkast til strategi, daglige matchups og spillernyheter og oppdateringer. Yahoo! Sports er et detaljert nettsted som kan være svært nyttig for nye spillere.

  4. CBS Sports

  CBS vant mange priser for å være den beste leverandøren av fantasy sportsspill på nettsiden deres eller gjennom mobilapper tilgjengelig for Android og Apple. Foruten baseball, har de også fantasy fotball og fantasy basketball. Det beste er at CBS er viet til både nybegynnere og avanserte spillere.

  Hvis du er en spiller på høyt nivå, kan du velge et abonnement som gir deg nye tilpasningsmuligheter. Ved å abonnere får du tilgang til «Commissioner»-versjonen av fantasyspillet. Det vil gi nye alternativer for utkast, scoring, vingling, planlegging og ligaadministrasjon.

  CBS har også en gratisversjon som gir nye spillere mer enn nok funksjoner for en vellykket start. Blant dem er tilgang til en oppslagstavle, instant messenger, bli med i private ligaer eller eie dem. CBS er også vertskap for en Fantasy Baseball-podcast som gir sine lyttere gode råd om spillerne. Her kan du lære hvem som var de beste pitcherne og slagerne i sesongen, eller du kan høre siste nytt om spillere.

  5. FanDuel

  Hvis du vil øke fantasibaseballspillet ditt og begynne å tjene penger, er FanDuel et flott sted å starte. Denne nettsiden har en-dags fantasy baseball-ligaer, og inngangsavgiften din kan være så lav som $1. Start med å velge din liga for en hel turnering eller for bare én dag. Når spillet starter, kan du se det i sanntid. Hvis du plasserer deg høyt i ligaen din, vil potensialet for å vinne pengepremier være stort.

  Fordelen med FanDuel-nettstedet er at det vil begrense uforutsigbarheten. Du må velge en liga hver uke, noe som betyr at du slipper å bekymre deg for spillere’ skader eller dårlig utkastvalg. FanDuel er et utmerket sted for de som ikke kan forplikte seg til hele sesongen, men som vil velge når de skal spille i stedet.

  6. Fantrax HQ

  Hvis du leter etter et bredt spekter av alternativer for fantasibaseballspillet ditt, kan Fantrax HQ-plattformen være det rette stedet. Her kan du få tilgang til fire ligastiler: Commissioner, Best Ball, Draft and Hold og Classic. Du kan delta i et utkast hvis du vil øve på fantasyspillstrategien din. 

  På Fantrax HQ kan du spore spillerstillinger, statistikk, scoring, kampplaner, spillerskader, nyheter og transaksjoner, alt oppdatert. Denne plattformen trekker også de mest relevante MLB-overskriftene for fantasy baseball, bare slik at den kan gi deg råd om spillet ditt gjennom sesongen. Alt innholdet på Fantrax HQ er helt gratis og oppdateres regelmessig.

  De beste Fantasy Baseball-ressursene

  Det er massevis av informasjon om Fantasy Baseball, og det kan være vanskelig å plukke opp de verdifulle ressursene. Det virker som om podcaster og nettsteder om fantasysport dukker opp hver dag. Hvilke er best? Hvor kan jeg søke etter de mest pålitelige ressursene om fantasy baseball? Her er listen over ressurser som vil gi deg alt du trenger for å vinne spillene dine. Husk at noen av disse nettstedene kommer med et betalt abonnement, men det betyr ikke at gratis nettsteder er mindre verdt din oppmerksomhet.

  1. Razzball

  Razzball har en haug med informasjon og statistikk om fantasy baseball. Den ble lansert i 2007, og siden den gang har den blitt en av de mest besøkte ressursnettstedene. I løpet av den travle MLB-sesongen vil denne siden legge ut mer enn 30 ganger. I løpet av lavsesongen fortsetter den å publisere, men ikke så mye. Hvis du er ny innen fantasy baseball, vil RazzBall gi råd og tips om å plukke opp den beste ligaen og administrere laget ditt. 

  Denne nettsiden er også vert for en ukentlig podcast som du kan laste ned og lytte til når som helst. For premiuminnhold og verktøy vil RazzBall be deg om å abonnere for kun $6,99 per måned eller $27,99 per sesong. Det er andre abonnementsalternativer verdt å sjekke ut.

  2. Fangraphs Fantasy Baseball

  Mange vil være enige om at Fangraphs ganske enkelt er den beste gratis ressursen. Hvis du trenger å gjøre noen spillerundersøkelser, har denne nettsiden all informasjon om individuelle idrettsutøvere. Fangraphs vil tillate deg å lage egendefinerte topplister for hver spiller.

  < p>De har også utmerkede forfattere og dybdeanalyseartikler som vil hjelpe deg å lære alt du trenger å vite om spillerne, lagene, statistikken, dynastiets ligaledelse,  og mer. Fangraphs har også en ukentlig podcast ledet av to menn som diskuterer all den nye informasjonen om spillere og hvordan det kan påvirke fantasibaseballspill. 

  Selv om Fangraphs er gratis, kan du velge å støtte arbeidet deres ved å betale et medlemskap. Det finnes ulike medlemskapsalternativer, med den grunnleggende månedlige avgiften på $5 og årlig $25.

  3. NBC Sports Edge

  Dette er nettstedet der du bør undersøke alle nyhetene og notatene om individuelle spillere. NBC Sports Edge pleide å være kjent som Rotoworld. Likevel ble den omdøpt i 2021 da den ble integrert i NBS Sports TV-programmering. 

  Det meste av innholdet på denne nettsiden er bak betalingsmuren, men det er ikke nyhetene. Her kan du ha alle viktige overskrifter på ett sted. Journalistene deres gjør det verdt det også for alle fantasy-baseballfans.

  Bortsett fra nyheter, vil denne nettsiden tilby deg en falsk draft-simulator, major league-spill, sesongverktøy og mange andre alternativer som vil hjelpe deg med spill. Du kan også lytte til en podcast kalt “Circling the Bases”, hvor du kan lytte til statistikk, spillere’ skader, seire og tap.

  4. Baseball Savant

  Baseball Savant er et perfekt sted for alle som elsker å se på vakker og pent presentert statistikk. Det er et go-to-sted for all data du trenger for spillerforskning og er gratis. Baseball Savant bruker farger og infografikk for å bringe prosentilrangeringer og statistikk på en interessant og lettfattelig måte. Du kan studere ulike kategorier for hver idrettsutøver, for eksempel hardt slaghastighet, utgangshastighet eller sprinthastighet.

  Denne nettsiden lar deg sortere poengtavlene slik du vil. Baseball Savant beskriver noe av statistikken andre ressurssider ofte forsømmer. Blant dem er dybdeanalyser av slagere og pitchere som vil tillate deg å gå dypt inn i din forskning på spillere. Savants spillfeeder vil gi deg all viktig statistikk for hånden mens du følger live-spillene. Det er nettopp derfor du bør bruke Baseball Savant regelmessig.