De 6 beste locaties voor fantasiehonkbal

0
55

Sport kijken is leuk, maar na een tijdje is sportstreaming niet spannend genoeg. Dus waarom zou u zich beperken tot het volgen van uw favoriete spelers als u ze virtueel kunt beheren?

Dit artikel laat je de beste sites zien voor fantasiehonkbal en ook een paar goede bronnenwebsites. Als je een sportfanaat bent, bekijk dan ook ons ​​artikel over hoe je lid kunt worden van een online fantasievoetbalcompetitie. Kras die competitieve jeuk!

Inhoudsopgave

  1. MLB

  MLB.com is de officiële webpagina van Major League Baseball, dus het is natuurlijk een van de beste plaatsen om fantasiehonkbal te spelen. Deze website is sterk afhankelijk van statistieken en gegevens van echte spelers en is perfect voor DFS. Tijdens het honkbalseizoen worden er elke dag, de hele dag door, wedstrijden gespeeld. MLB.com biedt gratis fantasiecompetities en je kunt je competitie het hele seizoen gratis uitproberen.

  De MLB-site heeft ook gratis opties voor teambeheer. Dat gezegd hebbende, klagen de meeste mensen over het verouderde ontwerp van de tools voor teambeheer. Desalniettemin is het perfect voor degenen die net aan hun fantasiehonkbalreis beginnen. Ze bieden ook de MLB Play-app die beschikbaar is voor Android en iPhone.

  2. ESPN Fantasy Baseball

  Deze website staat altijd in de top vijf. Het heeft realtime updates van spelersnieuws, statistieken en ranglijsten die je helpen bij het nemen van beslissingen voor elk seizoen. ESPN is immers aanzienlijk aanwezig in de sportwereld. Het heeft meestal de nieuwste honkbalinhoud te bieden zodra het is uitgebracht. Gratis competities zijn beschikbaar via ESPN, maar het kost je wat als je gedetailleerde spelersinformatie of extra hulp bij DFS wilt.

  ESPN maakt het gemakkelijk om de prestaties van spelers te volgen en patronen in het spel te ontdekken. Deze website heeft veel handige tools, zoals het bijhouden van individuele spelerstatistieken, aanpasbare competitieregels, ontwerpopties, vrijstellingen, livescores, aangepaste updates en meer. ESPN is een geweldige plek als je je eigen beslissingen wilt nemen op basis van beschikbare seizoensgegevens en volledig onafhankelijk wilt zijn.

  3. Yahoo! Fantasiesporten

  Yahoo was de eerste website die in de jaren tachtig de fantasy-honkbalcompetitie organiseerde. Het heeft zijn gebruikers een geweldige manier geboden om het spel te spelen. Fantasiehonkbal is gratis te spelen op Yahoo! Sport en heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface. Maar als je meer functies wilt, moet je abonnementskosten betalen. Gebruikers van Yahoo Fantasy Plus hebben een voordeel bij het winnen van de game omdat ze kunnen profiteren van line-upbeheer, nieuwe onderzoekstools, geavanceerde statistieken, handelsinzichten en meer.

  U kunt lid worden van reeds bestaande competities of nieuwe maken op Yahoo! Sport. De website helpt bij het bepalen van het scoreformaat voor de speelstijl van uw groep. Vervolgens kunt u kiezen tussen Points Only, Rotisserie of Head-to-Head. Yahoo! Heeft ook fantastische tools om je te helpen je competitie te beheren. Dit zijn conceptstrategie, dagelijkse matchups en spelersnieuws en updates. Yahoo! Sports is een gedetailleerde website die erg handig kan zijn voor nieuwe spelers.

  4. CBS Sports

  CBS won vele prijzen omdat het de beste aanbieder van fantasiesportgames was op hun website of via mobiele apps die beschikbaar zijn voor Android en Apple. Naast honkbal hebben ze ook fantasievoetbal en fantasiebasketbal. Het beste is dat CBS is toegewijd aan zowel beginners als gevorderden.

  Als je een speler op hoog niveau bent, kun je kiezen voor een abonnement dat je nieuwe aanpassingsopties biedt. Door je te abonneren, krijg je toegang tot de “Commissioner” -versie van het fantasiespel. Het biedt nieuwe opties voor opstellen, scoren, aarzelen, planning en competitiebeheer.

  CBS heeft ook een gratis versie die nieuwe spelers voorziet van meer dan genoeg features voor een succesvolle start. Onder hen is toegang tot een prikbord, instant messenger, lid worden van privécompetities of het bezitten ervan. CBS organiseert ook een Fantasy Baseball-podcast die zijn luisteraars goed advies geeft over de spelers. Hier kun je zien wie de beste werpers en slagmensen van het seizoen waren, of je kunt het laatste nieuws over spelers horen.

  5. FanDuel

  Als je je fantasiehonkbalspel wilt opvoeren en geld wilt gaan verdienen, dan is FanDuel een geweldige plek om te beginnen. Deze website heeft eendaagse fantasy-honkbalcompetities en je inschrijfgeld kan zo laag zijn als $ 1. Begin met het kiezen van je competitie voor een heel toernooi of voor slechts één dag. Zodra het spel begint, kun je het in realtime bekijken. Als je hoog in je competitie staat, is de kans op het winnen van geldprijzen groot.

  Het voordeel van de FanDuel website is dat het de onvoorspelbaarheid beperkt. Je moet elke week een competitie kiezen, wat betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over spelers’ blessures of slechte ontwerpselectie. FanDuel is een uitstekende plek voor diegenen die zich niet het hele seizoen kunnen binden, maar zouden kiezen wanneer ze in plaats daarvan willen spelen.

  6. Fantrax HQ

  Als je op zoek bent naar een breed scala aan opties voor je fantasiehonkbalspel, dan is het Fantrax HQ-platform misschien de juiste plek. Hier heb je toegang tot vier competitiestijlen: Commissioner, Best Ball, Draft en Hold en Classic. Je kunt deelnemen aan een proefversie als je je fantasiespelstrategie wilt oefenen. 

  Op Fantrax HQ kun je spelersstanden, statistieken, scores, wedstrijdschema's, blessures van spelers, nieuws en transacties volgen, allemaal up-to-date. Dit platform haalt ook de meest relevante MLB-koppen voor fantasiehonkbal, zodat het je het hele seizoen kan adviseren over je spel. Alle inhoud op Fantrax HQ is volledig gratis en wordt regelmatig bijgewerkt.

  De beste bronnen voor Fantasy Baseball

  Er is een heleboel informatie over Fantasy Baseball en het kan lastig zijn om de waardevolle bronnen op te halen. Het lijkt alsof er elke dag podcasts en websites over fantasiesporten verschijnen. Welke zijn de beste? Waar te zoeken naar de meest betrouwbare bronnen over fantasiehonkbal? Hier is de lijst met bronnen die je alles geven wat je nodig hebt om je games te winnen. Houd er rekening mee dat sommige van deze websites een betaald abonnement hebben, maar dat betekent niet dat gratis websites uw aandacht minder waard zijn.

  1. Razzball

  Razzball biedt een hoop informatie en statistieken over fantasiehonkbal. Het werd gelanceerd in 2007 en is sindsdien een van de meest bezochte bronnenwebsites geworden. Tijdens het drukke MLB-seizoen zal deze site meer dan 30 keer posten. Tijdens het laagseizoen blijft het posten, hoewel niet zo veel. Als fantasiehonkbal nieuw voor je is, zal RazzBall je advies en tips geven over het kiezen van de beste competitie en het managen van je team. 

  Deze website host ook een wekelijkse podcast die je op elk moment kunt downloaden en beluisteren. Voor premium content en tools vraagt ​​RazzBall je om je te abonneren voor slechts $ 6,99 per maand of $ 27,99 per seizoen. Er zijn andere abonnementsopties die het bekijken waard zijn.

  2. Fangraphs Fantasy Baseball

  Veel mensen zullen het erover eens zijn dat Fangraphs gewoon de beste gratis bron is. Als je wat spelersonderzoek moet doen, deze website heeft alle informatie over individuele atleten. Met fangraphs kun je aangepaste leaderboards maken voor elke speler.

  Ze hebben ook uitstekende schrijvers en diepgaande analyse-artikelen die je zullen helpen alles te weten te komen over de spelers, teams, statistieken, het management van de dynastie,   en meer. Fangraphs heeft ook een wekelijkse podcast onder leiding van twee mannen die alle nieuwe informatie over spelers bespreken en hoe dat fantasy-honkbalspellen kan beïnvloeden. 

  Hoewel Fangraphs gratis is, kun je ervoor kiezen om hun werk te steunen door te betalen een lidmaatschap. Er zijn verschillende lidmaatschapsopties, met een maandelijks basisbedrag van $ 5 en $ 25 per jaar.

  3. NBC Sports Edge

  Dit is de website waar je al het nieuws en opmerkingen over individuele spelers moet opzoeken. NBC Sports Edge stond vroeger bekend als Rotoworld. Toch veranderde het in 2021 toen het werd geïntegreerd in de NBS Sports tv-programma's. 

  De meeste inhoud van deze website bevindt zich achter de betaalmuur, maar het nieuws niet. Hier kunt u alle essentiële koppen op één plek hebben. Hun journalisten maken het ook de moeite waard voor alle fantasy-honkbalfans.

  Afgezien van nieuws, biedt deze website je een mock draft-simulator, wedden op de Major League, seizoenstools en vele andere opties die je zullen helpen spel. Je kunt ook luisteren naar een podcast genaamd “Circling the Bases”, waar je kunt luisteren naar statistieken, spelers’ blessures, overwinningen en verliezen.

  4. Honkbal Savant

  Baseball Savant is een perfecte plek voor iedereen die graag naar mooi en netjes gepresenteerde statistieken kijkt. Het is een go-to-place voor alle gegevens die je nodig hebt voor spelersonderzoek en is gratis. Baseball Savant gebruikt kleuren en infographics om de percentielranglijsten en statistieken op een interessante en gemakkelijk te begrijpen manier weer te geven. Je kunt voor elke atleet verschillende categorieën bestuderen, zoals hard-hit rate, exit-snelheid of sprintsnelheid.

  Op deze website kun je de leaderboards naar eigen inzicht sorteren. Baseball Savant beschrijft enkele statistieken die andere bronnensites vaak negeren. Onder hen zijn diepgaande analyses van slagmensen en werpers waarmee je heel diep kunt gaan in je onderzoek naar spelers. Savant's gamefeeds brengen je alle vitale statistieken binnen handbereik terwijl je de live games volgt. Dit is precies waarom je Baseball Savant regelmatig moet gebruiken.