Mumbai University-opptak 2022: Første merittliste utgitt for flere høyskoler

0
50

Studentene som hadde søkt om opptak til ulike høgskoler kan sjekke listen gjennom nettstedet mu.ac.in. EXPRESS FOTO BY PRAVEEN KHANNA 24 06 2017.

Mumbai University First Merit List 2022: Mumbai University har gitt ut den første merittlisten for opptak til ulike høyskoler i dag 29. juni kl. 11.00. Studentene som hadde søkt om opptak til ulike høgskoler kan sjekke listen gjennom nettsiden — mu.ac.in.

I følge universitetet vil den første merittlisten bli utgitt på 29. juni, hvoretter studentene kan få bekreftet dokumentene sine og betale avgiftene fra neste dag og utover. Siste dato for å få dokumentene verifisert 6. juli til kl. 15.00.

Les |Mumbai University Admissions 2022-23: Admissions open for distance and open learning; søk til 30. juli

På samme måte vil den andre merittlisten bli utgitt kl. 11.00 den 7. juli, og den samme prosedyren for verifisering og betaling vil bli fulgt frem til 13. juli til kl. 15.

Den tredje, som vanligvis er den endelige verdien. listen vil bli utgitt kl. 11.00 14. juli. Bekreftelses- og betalingsprosedyren for det samme vil fortsette til 16. juli. 

Best of Express Premium

Premium

Innsats for å anslå fattigdom fra 2011-21 er prisverdig, gitt fravær o…

Premium

Uddhav Thackeray: Den motvillige politikeren som til slutt hang på chai…Premium

Udaipur-mordere og Da'wat-e-Islami: gruppen, dens ideologi og dens vekst

Premium

UPSC Key-29. juni 2022: Hvorfor lese “Dumping” eller “Gulabi Meenakari” eller “H…Flere premiumhistorier >>

Høgskolene har blitt bedt om å gi de påmeldte kandidatene et foreløpig opptaksbevis, som vil bli bekreftet senere når kandidaten sender inn en papirkopi av karakterarket og alle andre nødvendige dokumenter senere.

Universitetet startet opp. opptaksprosessen for flere femårige integrerte kurs og integrerte kurs fra 9. juni og siste søknadsdato var 20. juni.

Kishinchand Chellaram College har annonsert sine første merittlister for UG-kursene som BAF , BCom, BAMMC, BFM, B.Sc. Data Science and Business Analytics, BBI, BMS, BBA, BSc Biotechnology, etc, og studenter kan sjekke listen på kccollege.edu.in. Høyest for BA er 92,17 prosent og 95,17 prosent for BCom.

Vivek College of Commerce registrerte høyeste prosentandel på 88,50 prosent i BCom, 86,83 prosent i BMS og 87,5 prosent i BAF. Sophia College for Women har gitt studentene tid til 6. juli til å sende inn og få dokumentene sine bekreftet.

BK Birla College of Arts, Science and Commerce registrerte et avbrudd på 73 prosent i BCom, 51 prosent av BA i engelsk medium og 70 prosent for BSc IT.

Under FYBMS-kurset observerte K.P.B Hinduja College of Commerce 85 prosent cutoff i handel, 73,17 i kunst og 76,17 i naturfag. Det var 84,83 prosent i FYBAF, 83,50 prosent i FYBFM, 65,50 prosent i FYBCOM, 63,67 prosent i FYBBI. For FYBAMMC-kurset er grensen 75,33 prosent i handel, 68 prosent i kunst og 80,50 prosent i vitenskap. vTilsvarende er grensen 67 poeng for FYBSCIT (Maths Marks).

UPSC KEY Har du sett delen vår dedikert til å hjelpe USPC-aspiranter med å dekode daglige nyheter i forbindelse med eksamenene deres? Se her