HPBOSE 10. resultat 2022 utgitt, sjekk på hpbose.org kl. 12.00

0
43

HPBoSE 10. resultat 2022 Dato, klokkeslett: Bortsett fra resultatnettstedet, vil styret også gjøre merkene tilgjengelige offline. Ekspressbilde av Jaipal Singh

HPBOSE klasse 10 resultat 2022 Dato og klokkeslett: Himachal Pradesh Board of Secondary Education (HPBoSE), Dharamshala erklærte klasse 10 styreeksamen resultater 29. juni kl. 11.00. Styreeksamenene for klasse 10 semester II ble gjennomført fra 26. mars til 13. april. Studentene vil kunne sjekke karakterene sine på det offisielle nettstedet – hpbose.org kl. 12.

Les |HPBOSE HP Board Class 10. resultater 2022 Høydepunkter: Resultatlenke aktivert på hpbose.org

Så mange som 90 375 studenter dukket opp til HP Board Class 10-eksamenen i år , hvorav 78573 har bestått, 9571 ikke bestått og 1409 har fått kupékategorien.

Etter CBSEs beslutning om å gjennomføre to styreeksamener, gjennomførte Himanchal Pradesh-styret klasse 10 eksamener på terminvis måte i år. De første semestereksamenene ble gjennomført mellom 20. november til 3. desember, og resultatene ble annonsert 11. februar.

Bortsett fra resultatnettstedet, vil HPBoSE også gjøre karakterene tilgjengelige offline. Kandidater må sende en SMS i det gitte formatet — Skriv inn HP10-sifret eksamen (rollnummer) og send den til 56263 for å sjekke resultater offline.

Best of Express Premium

Premium

TN-finansminister Palanivel Thiaga Rajan: ‘Don&#8217 ;vet ikke om en …

Premium

Uddhav Thackeray: Den motvillige politikeren som til slutt hang på chai…

Premium

Udaipur-mordere og Da'wat-e-Islami: gruppen, dens ideologi og vekstFlere premiumhistorier >> Les |HPBOSE HP Board Class 10. resultat 2022: Når og hvor skal du sjekke resultatkort

HPBoSE klasse 12-resultatet ble utgitt for to uker siden. Eksamenene ble gjennomført mellom mars og april.

I fjor hadde styret kansellert klasse 10-eksamener i staten på grunn av økningen i Covid-19-tilfeller, og kandidatene ble evaluert på grunnlag av alternative vurderingskriterier . Et totalt antall på 1 31 902 studenter hadde registrert seg for klasse 10 styreeksamen i 2021, og den samlede beståttprosenten registrert av styret var 99,7 prosent.

 

UPSC-nøkkel< /strong> Har du sett vår seksjon som er dedikert til å hjelpe USPC-aspiranter med å dekode daglige nyheter i forbindelse med eksamenene deres? Se her