Een huiveringwekkende recensie: een streamingdienst voor horrorfans

0
60

Het horrorfilmgenre is populair, met nieuwe enge titels die voortdurend op het grote scherm en op streamingdiensten verschijnen. Eén bedrijf merkte het grote aantal liefhebbers van horrorfilms op en creëerde een streamingplatform gewijd aan het genre.

Het platform, genaamd Shudder, is sindsdien behoorlijk populair geworden, en terecht. De service biedt tal van horrorfilms, zowel klassiek als nieuw, evenals exclusieve films.

Inhoudsopgave

  Als je zelf een horrorfan bent en het aanbod op andere streamingdiensten hebt uitgeput, is Shudder misschien de plek waar je naar wilt kijken. Ze bieden een breed scala aan horrorfilms en tv-shows die meerdere verschillende subgenres omvatten, waaronder bovennatuurlijk, slasher en thriller.

  In dit artikel laten we je alles zien wat Shudder te bieden heeft, zoals hun exclusieve titels, bibliotheekinhoud, prijzen en meer. We zullen ook de vraag beantwoorden of Shudder de moeite waard is om voor u te kopen.

  Shudder's bibliotheek

  Shudder biedt zowel films als series in het horrorgenre. Deze omvatten meerdere subgenres en omvatten zowel klassieke als moderne horror. Hieronder staan ​​alle genres die Shudder bevat:

  • Bovennatuurlijk
  • Killers
  • Creature Features
  • Psychologische thriller
  • < li>Exclusief & Originele

  • Internationaal
  • Documentaire
  • Komedie
  • Crime & Mysterie
  • Wraak
  • Scifi
  • Cult
  • Shorts

  De inhoud van hun bibliotheek is echt afgestemd op die-hard horrorfans. Het bevat niet alleen klassiekers als “Halloween”, “Nosferatu”, “Texas Chainsaw Massacre” en meer, maar er zijn ook tal van nieuwe horrorfilms te ontdekken. 

  Als je het moeilijk vindt om te kiezen wat je wilt kijken, biedt Shudder ook wat ze Collections noemen, waar ze specifieke soorten horrorfilms verzamelen om uit te kiezen. Ze bieden ook Shudder TV, een 24/7 livestream van shows en films. 

  De exclusieve aanbiedingen van Shudder zijn ook geweldig, en ze bevatten titels als Rob Zombie's “3 From Hell”, een animatiefilm Creepshow special, evenals documentaires over horrorklassiekers met exclusieve interviews. 

  Shudder's Features

  Hudder heeft een paar functies die het gebruik van de streamingdienst aangenamer maken. Een daarvan lijkt veel op Netflix en kan films of series die je wilt bekijken opslaan in een lijst met de naam Mijn lijst. Dit maakt het gemakkelijker om de films die je wilt bekijken op te slaan voor later. 

  Een andere functie die tegenwoordig niet op veel andere streamingdiensten aanwezig is, is de mogelijkheid om recensies te schrijven voor wat je hebt bekeken. U kunt films beoordelen op vijf 'schedels' en een recensie schrijven om uw beoordeling uit te leggen. Recensies van andere gebruikers zijn ook beschikbaar om te lezen, wat erg handig is bij het kiezen van wat u wilt bekijken. 

  De functie Shudder TV, zoals hierboven genoemd, is ook een unieke eigenschap voor een streamingdienst. Je kunt kiezen uit drie verschillende livekanalen, namelijk “It Came From Shudder”, voor exclusieve Shudder, “The Folk Horror Collection” en “Slashics”. Deze kanalen gaan constant door, dus je kunt altijd afstemmen als je niet iets anders kunt kiezen om naar te kijken. 

  Streamingfuncties

  De streamingfuncties van Shudder zijn enkele van de nadelen van het platform. De service staat alleen streaming op één apparaat tegelijk toe, hoewel sommigen hebben vastgesteld dat streamen op meerdere apparaten nog steeds mogelijk is, dus uw kilometerstand kan variëren. 

  Hudder ondersteunt ook geen 4K of zelfs 1080p. De meeste films worden gestreamd op 720p, hoewel sommige lager worden gestreamd. De kwaliteit van de streaming kan, zoals ik heb ontdekt, soms ook enige vertraging en vreemde fouten bevatten. Meestal is er echter geen probleem.

  Lidmaatschapsprijzen

  Shudder heeft twee verschillende soorten lidmaatschap, ofwel $ 5,99 per maand, of je kunt betalen voor Shudder jaarlijks voor $ 56,99, wat neerkomt op $ 4,75 per maand. Shudder biedt meestal ook een gratis proefperiode van 7 dagen voor het jaarabonnement, en u kunt het op elk moment annuleren voordat u voor het hele jaar wordt gefactureerd. 

  Dit is aanzienlijk goedkoper dan veel andere streamingdiensten, waarschijnlijk vanwege het feit dat het geschikt is voor één genre en enkele streamingbeperkingen heeft. Dit kan het zeker de moeite waard maken voor de prijs als je een grote horrorfan bent.

  Apparaten die huivering ondersteunen

  Shudder wordt ondersteund op een aantal apparaten zodat u films kunt kijken op uw tv-toestel of mobiele apparaten. Dit zijn de apparaten die Shudder ondersteunen:

  • iOS App Store
  • Android Google Play
  • Amazon Fire TV
  • Roku< /li>
  • Xbox One

  Als u geen een apparaat dat Shudder of de Shudder-app ondersteunt, heb ik succes gehad met het aansluiten van een laptop via HDMI op een tv om films op de service te bekijken. Dit heeft echter geleid tot meer problemen dan het streamen van Shudder anders. 

  Is Shudder het waard?

  Huivering is geweldig voor iedereen die een grote fan is van horror, want er is een geweldige selectie films en series. De documentaires op Shudder zijn ook het bekijken waard, vooral als je een obsessieve fan bent die graag alle ins en outs van hun favoriete films kent. Shudder biedt ook geweldige exclusieve films en originele films die het betalen voor de service aantrekkelijker maken.

  Als je niet zo'n fan bent van horrorfilms, is Shudder misschien niet de moeite waard voor jou. Het platform biedt ook wat meer thriller-, misdaad- en mysteriefilms, maar het grootste deel van hun aanbod draait zeker om horror.

  Als je nog steeds niet zeker weet of je voor Shudder moet betalen, kun je ook altijd de gratis proefversie proberen om te zien of je er echt voor wilt betalen. 

  < strong>Een streamingdienst voor al je horrorbehoeften

  Over het algemeen biedt Shudder iets unieks voor diegenen die misschien niet onder de indruk zijn van het aanbod van horrorgenres op andere streamingdiensten. Het is goed geprijsd voor wat het biedt, met veel geweldige films, exclusieve films en meer voor horrorliefhebbers om van te genieten.