Hvordan lage en Spotify Blend-spilleliste med en annen bruker

0
47

Det kan være en vanskelig oppgave å velge hva du skal lytte til når noen andre er involvert, spesielt hvis musikksmaken din er veldig forskjellig. Spotify har laget en løsning på dette problemet med det de kaller “Blend”-spillelister. Dette er spesielle delte spillelister du kan lage med en annen Spotify-bruker eller -brukere, som samler sanger fra bibliotekene dine til én spilleliste. Spotify fjerner også sine gamle Family-spillelister, og erstatter dem med Blends.

Disse er enkle å lage sammen med vennene dine, og du kan se hvem sitt bibliotek sangene på spillelisten kommer fra. Spillelistene pleier å være en blanding av sanger fra hver persons bibliotek, spesielt sanger dere begge har lagret, og oppdateres daglig. 

Innholdsfortegnelse

  Du kan også redigere spillelistene som du ønsker, og se hvor lik musikksmaken til deg og vennen din er. Spotify lar deg til og med lage Blend-spillelister med noen artister som har en invitasjonslenke. Nedenfor viser vi deg hvordan du lager en Spotify Blend-spilleliste, legger til venner, samt lager en Blend-spilleliste med en artist. 

  Hvordan lage en Blend-spilleliste

  Sørg for at Spotify-appen din er fullstendig oppdatert for å sikre at du har tilgang til Blend-spillelistefunksjonen. Finn også en venn som er villig til å lage en av disse spillelistene med deg. Følg disse trinnene for å lage en: 

  1. Gå til Søk-fanen og skriv inn “Blend.”
  1. Trykk på Blend-sjangeren.
  1. Trykk på Opprett en blanding øverst. 

  1. Trykk på Inviter-knappen. 

  1. Du kan sende lenken til noen andre via meldinger, e-post eller kopiere den for å dele hvor som helst. 

  1. Når de blir med i blandingen, vil du kunne finne spillelisten i biblioteket ditt. 

  Hvis du vil, kan du legge til flere personer til Blend-spillelisten din like enkelt.

  1. I den opprettede Blend-spillelisten din trykker du på legg til-knappen, som ser ut som en person med et plusstegn. 

  < figure class="aligncenter size-full">

  1. Trykk på Inviter flere
  1. Send invitasjonslenken til en annen bruker. 

  Når de blir med, blir musikken deres også lagt til Blend-spillelisten din. Du kan legge til opptil ti andre personer i spillelisten. Du kan se Blend-spillelistens “historie” ved å trykke på det bevegelige sirkelikonet rett over spillelistens tittel. Dette vil vise deg hvor lik musikksmaken din er med en smaksmatch score. Du kan også dele blandingen din med sosiale medier ved å trykke på ellipseikonet og deretter velge Del

  Lag en blandingsspilleliste med en artist

  En morsom funksjon ved disse Blend-spillelistene er at noen artister har Blends som du kan lage med dem. På denne måten kan du se hvor likt musikkbiblioteket ditt er på noen av favorittartistene dine! Disse er enkle å lage, artisten du vil lage Blend-spillelisten med trenger bare å ha en invitasjonslenke tilgjengelig. 

  Spotify har et blogginnlegg med artister som har en invitasjonslenke tilgjengelig, som f.eks. Charli XCX og BTS, men du kan også muligens finne dem på artistens side i Spotify. Når du har funnet lenken, følg disse trinnene.

  1. Trykk på koblingen for å åpne invitasjonen i Spotify-appen. 
  1. Trykk på Gå til Blend
  1. Blend-spillelisten din med artisten åpnes.
  1. Du finner spillelisten i Biblioteket ditt under Spillelister

  Du kan alltid fjerne en artist Blend-spilleliste fra profilen din ved å trykke på Liker-knappen for å ikke like den.

  Hvordan legge igjen en blandingsspilleliste

  Hvis, for hva som helst grunn, du ikke vil være på en Blend-spilleliste eller ønsker å ha den utenfor profilen din, kan du alltid legge igjen en Blend. 

  For å gjøre dette, bare gå til Blend-spillelisten du vil forlate, trykk på de tre prikkene under spillelistetittelen, og trykk deretter på Leave Blend

  Derfra vil spillelisten bli fjernet fra profilen din, og du vil ikke lenger ha tilgang til det med mindre du går gjennom invitasjonslenken igjen. 

  Bruk Blend-spillelister for å dele musikk med venner

  Disse spillelistene er en fantastisk måte å kombinere deg på og vennens musikkbibliotek, spesielt ettersom det oppdateres daglig for å ta hensyn til dine endrede lyttevaner. Dette kan gjøre det veldig enkelt å velge musikk å lytte til sammen, siden Blend-spillelisten din garantert vil finne det du har til felles.

  Og selv om du ikke deler noen av den samme musikken, vil sangene som velges fra hvert bibliotek ha en tendens til å være i lignende sjangere. Blend-spillelister kan bidra til å gjøre selv de mest kresne musikklyttere glade når de spiller sanger med venner.