Horoskop i dag, 28. juni 2022: Løven, Vekten, Jomfruen og andre tegn – sjekk astrologisk spådom

0
120

Horoskop i dag, 28. juni 2022: Tvillinger, Væren, Fiskene og andre tegn — sjekk astrologisk prediksjon

VÆREN (21. mars – 20. april)

Det er svært liten endring i stjernene dine fra i går, noe som ganske enkelt betyr at du kan utvide og utvikle alle eksisterende planer. Spesielt bør du ta reisearrangementer eller utenlandske kontakter til deres endelige konklusjon. Du kan også benytte deg av et nytt romantisk tilbud.

TYREN (21. april – 21. mai)

Partnere er forpliktet til å være sympatiske for dine interesser og ambisjoner, så samle den støtten du kan og trykk på. En langsiktig strategi er nødvendig i hjertesaker, så ikke legg kortene på bordet før du er klar. Tålmodighet er en dyd!

Best of Express Premium

< img src="https://images.indianexpress.com/2022/06/UPSC-KEY-Pic-With-Logo.jpg?resize=450,253" />Premium

UPSC Key-29. juni 2022: Hvorfor lese «Dumping» eller «Gulabi Meenakari» eller «H…

Premium

Nyhetsmaker | I Sena-opprøret, en to-MLA ‘prahar’ av Bacchu …

Premium

Akhilesh i øyet av Azamgarh, Rampur storm som SP-ledere, alliert flagg no-show

Premium

I utlandet, Jacinda Ardern er en stjerne. Hjemme mister hun glansenFlere premiumhistorier >>

GEMINI (22. mai – 21. juni)

Prognosen for de neste to månedene går sterkt inn for innenlandske forbedringer, dekorasjoner og lignende. Men vær så snill å planlegge på forhånd og ikke la deg fascinere av midlertidige tilbakeslag – alt er en del av den kosmiske planen. Selv en midlertidig avledning kan føre deg inn i nye muligheter.

KREFT (22. juni – 23. juli)

Solen justerer sin posisjon og planetariske forhold, så dette er et passende tidspunkt for å ta en pause, reflektere over fortiden og meditere over fremtiden. På materialplanet er fornyet ekstravaganse på vei. Det er derfor du bør sjekke banksaldoen din.

LEO (24. juli – 23. august)

< p>Det blir stadig viktigere at du får frem poenget ditt – men hvordan? Du kan sjarmere folk om nødvendig, og hvis du er så oppmerksom, kan du mobbe dem litt. Men det mangler fortsatt noe, så det kan være lurt å utsette viktige kunngjøringer bare litt lenger.

VIRGO (24. august – 23. sept.)

Astrologer er alle enige om at du har en tendens til å holde følelsene dine for deg selv, men det er tider hvor du kan henge løs og være hver eneste bit like vill og emosjonell som alle andre. Dette er en flott tid for uhemmet lidenskap, så la rive – innenfor rimelighetens grenser, selvfølgelig!

LIBRA (24. september – 23. okt.)

Bare for å rette oppmerksomheten mot den romantiske sfæren et øyeblikk, ser det veldig ut som om du holder visse følelser for deg selv. Dette kan være et klokt trekk! Full og fri diskusjon er imidlertid helt avgjørende i alle vanlige hjemlige arrangementer.

SKORPIOEN (24. okt. – 22. nov.)

intuitiv Scorpio vil tenke fremover og formulere langsiktige planer. Men ikke vær for bekymret for detaljer, og gjør et poeng av å utvide horisonten din. Sen ettermiddag er best for et viktig profesjonelt valg, kanskje fordi det vil ta deg så lang tid å våkne!

SKYTTER (23. nov. – 22. desember)

Uventede omstendigheter gir deg en sjanse til å snu på flisa i enhver situasjon – eller på en person som har plaget deg. Følelsesmessige spenninger er sjelden langt under overflaten, og du kan aldri fortelle når en partner vil eksplodere. Det er best å trå forsiktig!

STEINBOKK (23. desember – 20. januar)

Du har kanskje hatt et økonomisk sjokk nylig, men ikke få panikk. Den relevante planetariske symbolikken indikerer nødvendigheten av en kort krise før du kan forlate livets vaner og ta fatt på en ny velstående syklus. Det kan godt være en du er glad i som kommer frem med de beste rådene.

VANNMANN (21. januar – 19. februar)

Det& #8217;er en fin tid for å vurdere nye økonomiske partnerskap, selv om det bare er over et ganske lite felleskjøp. Hvis du vurderer investeringer, hva med noe kunstnerisk eller rett og slett overbærende? Og hvis du forfølger romantiske drømmer, ikke regn med kostnadene.

FISKENE (20. februar – 20. mars)

Din selvtillit kommer og går, men nå må du være forberedt på å markedsføre deg selv og insistere på at alle gir deg den respekten du fortjener. Andre mennesker i alle samfunnslag vil bli mektig imponert hvis du viser at du er helt fornøyd med å ta kontroll.

Ekspressabonnement Ikke treff veggen. Få et Express-abonnement for å få tilgang til vår prisbelønte journalistikk. Velg Plan