JEE Main 2022 Dag 4 Økt 1 papiranalyse: Fysikk vurdert som enkel, matematikk og kjemi seksjoner lange

0
44

Etter slutten av JEE Main-eksamenen vil myndigheten frigi det offisielle JEE Main 2022-spørsmålet og svarnøkkelen på nettstedet. Fil.

Det første skiftet av JEE Main 2022, som ble holdt 26. juni, er gjennomført av National Testing Agency (NTA). Det første skiftet av JEE Main 2022-eksamenen varte i tre timer og fant sted fra 9.00 til 12.00. Studentene begynte umiddelbart å diskutere spørsmålsoppgaven så snart de forlot eksamensrommet.

JEE-hovedeksamenen var noe utfordrende, ifølge kandidatene. Eksamen var imidlertid enklere enn i forrige økt. Matematikkdelen var mer tidkrevende og utfordrende enn de to andre. Elevene syntes matematikk var langvarig, men likevel enkel å øve på. Uorganisk kjemi hadde en beskjeden fordel over de andre emnene i den generelle delen. Spørsmålene om kjemi ble i sin helhet hentet fra NCERT.

Les |JEE Main 2022 Dag 3 Session-1 papiranalyse: Fysikk vurdert som lett, matematikk tidkrevende

Kjemi: 

Fysisk kjemi Uorganisk kjemi Organisk kjemi 10 12 8

Fysikk:

Beste av Express Premium

Premium

ExplainSpeaking: The Economics of abortions

Premium

GST-rådet for å veterinære verifiseringsplan for høyrisikoskattebetalere

Premium

Gjør sanskrit obligatorisk fra klasse 1, sier RSS til Gujarat-regjeringen

Premium

Ashutosh Varshney skriver: Tilbakeglidende i AmerikaFlere premiumhistorier >> Mekanikk Varme og termodynamikk Elektrisitet og magnetikk Optikk Bølger og lyd Moderne fysikk 8+ 6+ 8+ 4+ – 3+

“I fysikk ble det stilt spørsmål fra nesten alle kapitler. Tallspørsmål var flere i tall enn teoretiske. Papiret var enkelt og fysikkdelen kunne vært løst innen en time komfortabelt. Regelmessig trening fra standard sprett kan være nyttig,” sa Ajay Sharma, nasjonal akademisk direktør, ingeniørfag, Aakash+BYJU’S.

Les også |JEE Main 2022: Sjekk tidligere års kvalifiseringsresultater

Matematikk:

Algebrakalkulus Koordinatgeometrivektorer og 3D-geometri Trigonometri 6 9 7 5 3

“Noen spørsmål i artikkelen innebar lange beregninger. Emnedekning vippet til fordel for koordinatgeometri, vektorer og 3D. Regelmessig trening med vekt på falske tester vil vise seg å være utrolig nyttig,” Sharma la til.

Ekspressabonnement Ikke treff veggen, abonner for den beste dekningen av India fra bare $5 per måned Abonner nå