Administrasjon setter i gang prosess for strukturrevisjon av 60 samfunn i Gurgaon, søker konsulenter

0
59

Om kriteriene for å verve byråer og firmaer til revisjonsrådgivningspanelet, sa DC at konsulenten/firmaet bør ha minst 10 års erfaring innen strukturell utforming, revisjon og strukturell analyse. (Express file photo)

Gurgaon-nestleder (DC) lørdag sa at distriktsadministrasjonen har igangsatt en prosess og søkt interessemelding fra private firmaer og byråer for en strukturell revisjon av mer enn 60 høyhussamfunn.

Nishant Kumar Yadav, Gurgaon DC, sa at et panel av konsulenter blir dannet for strukturrevisjonen.
«Søknader har blitt invitert fra ulike byråer og firmaer om konsulenter i revisjonspanelet basert på de foreskrevne betingelsene og reglene. Administrasjonen vil kortliste konsulentene innen en uke etter at de har mottatt søknadene, sa han.

Den 31. mars hadde DC gitt instruksjoner om å sette sammen et strukturelt revisjonsteam for å behandle klager knyttet til uregelmessigheter i konstruksjon og strukturell sikkerhet som hadde blitt mottatt fra mer enn 60 kolonier og gruppeboligforeninger i Gurgaon i løpet av de siste to årene.

Når det gjelder kriteriene for å verve byråer og firmaer til revisjonsrådgivningspanelet, sa DC at konsulenten/firmaet burde ha minst 10 års erfaring med strukturell utforming, revisjon og strukturanalyse. Konsulenten/firmaet bør ha minimum tre fulltids kvalifiserte bygningsingeniører med minimum fem års erfaring i konstruksjonsdesign og revisjon av bygninger i flere etasjer, la han til.

Best of Express Premium< img src="https://indianexpress.com/wp-content/plugins/lazy-load/images/1x1.trans.gif" />Premium

UPSC Key-27. juni 2022: Kjenn til relevansen av 'Vedsteordfører' til 'Nasjon…< img src="https://indianexpress.com/wp-content/plugins/lazy-load/images/1x1.trans.gif" />Premium

En IITianer, en straffedømt som soner livet, og en &# 8216;varsler’ politimann:…

Premium

Veien til 2024: Mens BJP fyller hull foran neste LS-avstemninger, er Droupadi Murmu.. .Premium

MYn ønsker å være Indias neste store “super-app” med et unikt inntrykk av personvernFlere Premium-historier >>

DC sa at når panelet er ferdigstilt, vil regnskapet utarbeides av distriktsadministrasjonen, og kostnadene forbundet med å gjennomføre strukturrevisjonen vil dekkes av den berørte utbygger.

I mars, i etterkant av hendelsen i Chintels Paradiso-samfunnet der to kvinner ble drept etter at en stor del av en leilighet hadde kollapset, hadde distriktsadministrasjonen holdt et møte med 12 strukturrevisjonsfirmaer, representanter for hjemmehørende velforeninger og tjenestemenn, og søkt forslag til gjør høyhus trygge.

Ekspressabonnement Ikke treff veggen, abonner for den beste dekningen av India fra bare $5 per måned Abonner nå