Veckohoroskop, 26 juni 2022 – 2 juli 2022: Skorpionen, Väduren, Fiskarna och andra tecken – kontrollera astrologiska förutsägelser

0
56

Veckohoroskop, 26 juni 2022 – 2 juli 2022: Skorpionen, Väduren, Fiskarna och andra tecken — kontrollera astrologisk förutsägelse (Pixabay)

VÄDUR (21 mars – 20 april)

Pengafrågor måste ta första platsen. Allt du kan göra är att försöka se att du fattar alla beslut i linje med praktiska val. Gör dig själv en tjänst och låt andra ta riskerna. Men barn litar på din konstruktiva hjälp, så gör ditt bästa för att vara positiv. Ju mer du tror att livet kan bli bättre, desto bättre blir det.

ÖXEN (21 april – 21 maj)

Venus, din livliga planethärskare, rör sig från en intensiv position till en annan, och du är inte ensam om att känna dig överkänslig. Planeterna är så arrangerade att nästan alla denna vecka kommer att styras av sina känslor, inklusive nära vänner och partners samt kollegor på jobbet.

Best of Express Premium

Premium

UPSC-nyckel-27 juni 2022: Ta reda på relevansen av “Vice Speaker” för “Nation…

Premium

En IITian, ​​en dömd som avtjänar livstid och en ‘whistleblower’ polis:…

Premium

Väg till 2024: När BJP fyller luckor före nästa LS omröstningar, Droupadi Murmu är…

Premium

MYn vill bli Indiens nästa stora “super-app” med unik inställning till integritetFler premiumhistorier &gt ;>

GEMINI (22 maj – 21 juni)

Nu när både Merkurius och Venus återigen reser genom bestämda, intensiva, passionerade och livliga regioner av zodiaken, har du ingen ursäkt för att föregripa, vägra att fatta beslut och undvika ditt ansvar. På jobbet, förbered dig på oväntad men produktiv övertid.

CANCER (22 juni – 23 juli)

Det är verkligen en bra tid att ta vissa intima angelägenheter, särskilt romantik, på större allvar än vanligt, särskilt som det verkar vara en konfrontation som hotar vid horisonten. Problem kan uppstå på grund av en ovilja att ta partner i ditt förtroende, så bekänn dina känslor.

LEO (24 juli – 23 augusti)

Det är en blandad vecka när dina planeter rör sig dit och dit. Eventuella friktioner kommer sannolikt att fokusera på ditt hem eller familjeliv, men det finns ingen anledning till varför detta inte skulle få ett positivt resultat. När allt kommer omkring är det bra att rensa luften. Du kan mycket väl tvingas till att göra välbehövliga förbättringar på jobbet, främst i relationer med kollegor.

JUNGUN (24 augusti – 23 september)

Med lite tur slipper du de oroande tvister som nu väcks av energiska Mars’ passionerad relation med kraftfulla Pluto, i vilket fall du måste lita på ditt sunda förnuft för att lappa upp gräl mellan vänner. Professionella planer kommer att fungera bra när du vet att du har stöd från familjen.

LIBRA (24 september – 23 oktober)

Spela fredsmästaren och håll dig på avstånd från alla slagsmål som pågår. Du är antagligen medveten om att det är mycket bättre att gå vidare med ditt eget liv så tyst och effektivt som möjligt, snarare än att bli provocerande. Ambitiösa och konkurrenskraftiga vågar har en utmärkt chans till ett pris.

SKORPIOEN (24 okt. – 22 nov.)

När Mars, din härskande planet, möter Neptunus, planet med konstiga överraskningar, kan din energinivå först höjas – börja sedan glida. I det här skedet ligger det därför inte i ditt intresse att ta på dig för många ansvarsområden. Skäm bort en favoritfantasi och få ut det mesta av en långsiktig dröm.

SAGITTARIUS (23 nov. – 22 dec.)

Under ytan sjuder romantiska passioner. Det finns få saker som garanterat förstärker hjärtats angelägenheter mer än en hälsosam dos av mystik eller intriger. Universums lag säger att alla dina goda gärningar kommer att betalas tillbaka i framtiden. Döm inte andra för hårt, utan gör ditt bästa för att hjälpa en partner att få tillbaka sitt förlorade förtroende.

STENBOCK (23 dec. – 20 januari)

Mars, planeten som styr dina energinivåer, beter sig fortfarande konstigt och bildar en nyfiken relation med mörka, djupa Pluto, en impulsiv kombination som kommer att orsaka inhemska explosioner om du inte tar på dig att agera med stor reserv, värdighet och visdom. Ta ledningen på jobbet och föreslå försenade ändringar.

VATUMAN (21 januari – 19 februari)

Om du ser dig omkring& #8217;kommer att se att det här inte är den bästa tiden att räkna med att alla dina förhoppningar fungerar enligt planen. Å andra sidan, om du är mottaglig för förändringar i sista minuten, kommer du att upptäcka att det finns mycket värde i slumpupplevelser: när en dörr stängs öppnas en annan. Var också uppmärksam på dina drömmar, eftersom de kanske försöker säga dig något.

FISKAR (20 februari – 20 mars)

Den positiva sidan av den nuvarande utvecklingen kommer inom kort att avslöjas i andra människors vilja att få gamla konflikter till ett slut och att dela ansvaret för inhemska omvälvningar. När alla är överens om att få det mycket bättre, kommer alla aspekter av ditt liv att förbättras dramatiskt. Det är en säkerhet!

Expressprenumeration Gå inte in i väggen, prenumerera för den bästa täckningen av Indien från bara 5 USD per månad Prenumerera nu