Noida Authority advarer Sunshine Helios-byggeren om å overlate samfunnet til innbyggerne

0
46

Søndag ble innbyggerne i samfunnet angivelig banket opp av skurker etter at de protesterte mot byggherrens påståtte dårlige vedlikehold og nektet å overlate vedlikeholdet til leilighetsforeningen. (Representativt)

Noida Authority har gitt en siste advarsel til byggherren av et høyhus i Sector 78, Sunshine Helios, om å fullføre overleveringsprosessen av samfunnet til innbyggerne.

– I tidligere tilfeller har det vært flere møter og det er gitt anvisninger om at samfunnet må overleveres til beboerne. Det er ikke gjort noen innsats fra selskapets side i denne retningen som har ført til at beboerne har blitt misfornøyde. Misnøyen til beboerne kan også føre til lov-og-orden-situasjoner», heter det i en melding utstedt av Noida Authority onsdag til byggmesterfirmaet Sunshine Infrawell.

Ifølge beboerne ble det gitt en ordre av Allahabad High Court i fjor som sa at byggherren må overlate vedlikeholdet av boligforeningen til Association of Apartments (AoA). Noida-tilsynet har pålagt at rettskjennelsen skal utføres av byggherren med umiddelbar virkning.
Ifølge foreningens sekretær har vedlikeholdsansvaret ikke blitt overlatt til dem på årevis til tross for flere tiltale. «Vi har en ordre fra Allahabad High Court fra mars 2021. Vi har også fire ordre fra Noida Authority som viser til dette. Tretten av våre innbyggere har vunnet saker relatert til dette, sa sekretæren.

Søndag ble innbyggerne i samfunnet angivelig banket opp av kjeltringer etter at de protesterte mot byggherrens påståtte dårlige vedlikehold og nektet å overlate vedlikeholdet til leilighetsforeningen.

Best of Express Premium< figur>Premium

GST-rådet vurderer verifiseringsplan for høyrisikoskattebetalere

Premium

Gjør sanskrit obligatorisk fra klasse 1, sier RSS til Gujarat-regjeringen

Premium

Tilbakefallende i Amerika

Premium

Fraværende Akhilesh, sterk BJP-kampanje & BSP: Hvorfor SP sank i Azamgarh, … Flere Premium-historier >>

Ting gikk på spissen lørdag etter at fire barn ble sittende fast i en heis i samfunnet i 20 minutter. Forbundssekretæren sa at problemene med heisene ikke var nye. «12. mai falt en av heisene en hel etasje. På lørdag satt tre barn fast i en heis i nesten 20 minutter», påsto sekretæren.

Sunshine Infrawell-promotør og styreleder Harender Kumar hadde avvist anklagene. «Beboerne var de som leide skurkene for å jage bort de tidligere innleide sikkerhetsvaktene. Disse påstandene blir fremsatt for å utnytte selskapet vårt,” hevdet han.

Han sa også at heisvedlikeholdet håndteres av et annet selskap under en årlig vedlikeholdskontrakt.

Noida Police hadde sa at de har arrestert syv personer i forbindelse med hendelsen i samfunnet og registrert en sak i henhold til den indiske straffeloven (IPC) paragrafene 147 (opptøyer) og 323 (skader). Politiet la til at de undersøkte påstander om at de arresterte personene var knyttet til byggherren.

Ekspressabonnement Ikke treff veggen, abonner for den beste dekningen fra India fra bare $5 per måned Abonner nå