IDBI Rekrytering 2022: Inbjudna ansökningar för 226 SCO lediga tjänster; kolla detaljerna här

0
49

Kandidater bör komma ihåg att inga ändringar kommer att tillåtas i ansökningsformuläret efter att formuläret har skickats in. (Representativ bild)

Indias industriutvecklingsbank (IDBI) bjuder in ansökningar för mer än 200 lediga tjänster som chef, biträdande generaldirektör och biträdande generaldirektör. Intresserade kandidater kan ansöka om lediga tjänster på den officiella IDBI Bank’s webbplats — idbibank.in.

Av 226 lediga tjänster är 82 lediga tjänster för chefstjänsten, 111 för biträdande generaldirektör och 33 för biträdande chefsposten. Medan onlineansökningsavgiftsprocessen börjar från imorgon, dvs. den 25 juni, är sista datumet för att ansöka om dessa lediga tjänster och betala onlineansökningsavgiften 10 juli 2022.

Läs |IDBI Bank Recruitment 2022: Ansök om 1544 lediga tjänster ; kolla hur man ansöker

IDBI Rekrytering: Hur man ansöker

Steg 1: Besök den officiella IDBI Bank’s webbplats — idbibank.in.

Bäst av Express PremiumPremium

Fresh FIR mot RB Sreekumar, Sanjiv Bhatt och Teesta Setalvad baserat på…

Premium

Efter Moosewalas mord kan du återigen rikta fokus på (Punjabi) gäng i Kanada

< img src="https://images.indianexpress.com/2022/06/kartik-popli.jpg?resize=450,250" />Premium

IAS-officers sons död: avvikelserna

Premium

Suraj Yengde skriver: Kasten och politiken för Senas uppgång och dess krisFler premiumhistorier >>

Steg 2: Klicka på ‘Karriärer’ avsnittet på hemsidan.

Steg 3: Efter att registreringsnumret och lösenordet har skapats öppnar du ansökningsformuläret och fyller i alla personliga, utbildnings- och arbetslivsrelaterade detaljer som efterfrågas i ansökningsformuläret online.

Steg 4: Spara ansökningsformuläret och skicka in det.

Läs även |UPSC, Indian Air Force, IDBI Bank och mer: De bästa statliga jobben att söka den här veckan

Kandidater bör komma ihåg att inga ändringar kommer att tillåtas i ansökningsformuläret efter att formuläret har skickats in. Dessutom rekommenderas kandidater strängt att endast ansöka om en av tjänsterna, efter att ha säkerställt att de är behöriga enligt kriterierna för respektive tjänst och flera ansökningar riskerar att avvisas.

Behörighetskriterier listas i detalj. i det officiella meddelandet från IDBI Bank. För att kontrollera detta meddelande måste kandidaterna besöka den officiella webbplatsen — idbibank.in — och klicka på ‘karriärer’ avsnittet tillgängligt på hemsidan för att få tillgång till det detaljerade meddelandet. Den högsta åldersgränsen för majoriteten av dessa lediga tjänster sträcker sig från 35 till 45 år, medan den lägsta åldersgränsen sträcker sig från 25 till 28 år för olika tjänster.

Expressprenumeration Slå inte i väggen, prenumerera för bästa täckning från Indien från bara 5 USD per månad Prenumerera nu