Mens du sov: Australias Lauren Jackson kommer ut av pensjonisttilværelsen og Serena Williams gjør et vinnende comeback

0
35

Serena Williams og Lauren Jackson.

For å spille for Australias Opals, Lauren Jackson, har Hall of Famer sagt ja til å gå ut av internasjonal pensjonisttilværelse. 41-åringen kunngjorde pensjonisttilværelse i 2016 på grunn av en kneskade.

“Det er litt bekymring. Jeg er definitivt litt redd og spent, men hvem vet hva som vil skje med kroppen min,” Jackson fortalte Sydney’s Daily Telegraph.

Williams gjør et vinnende comeback
Tirsdag gjorde Serena Williams et sensasjonelt comeback da hun sammen med partneren beseiret Sara Sorribes og Marie Bouzkova. Den tidligere verdens nummer én hadde ikke spilt konkurrerende tennis da hun ble skadet i fjorårets første runde-kamp på Wimbledon. “Det var så gøy å spille med Ons,” sa Williams.