Kerala Plus Two 12. resultat 2022 utgitt; 83,87 % studenter erklærte bestått

0
49

DHSE Kerala Plus Two-resultat 2022: DHSE Kerala-resultat for klasse 12 styreeksamen vil være tilgjengelig på mobilapper – Saphalam og iExaMS. (Representativt bilde)

Kerala Plus Two-resultat 2022: Department of Higher Secondary Education (DHSE) Kerala har erklært klasse 12-resultatene i dag kl. 11.00. Kandidater vil kunne sjekke resultatene sine på de offisielle nettsidene —results.kerala.gov.in, examresults.kerala.gov.in, dhsekerala.gov.in, keralaresults.nic.in, prd.kerala.gov.in, results .kite.kerala.gov.in.

Les |DHSE Kerala Plus Two 12. resultat 2022 LIVE-oppdateringer

DHSE-styreeksamenene ble avholdt mellom 30. mars og 22. april 2022. Eksamenene ble gjennomført fra kl. 9.45 til 12.30. Studentene ble strengt bedt om å ta med hånddesinfeksjon og bruke maske.

Kerala Plus Two Result 2022: Nettsteder for å sjekke resultater

Elevene kan sjekke sine klasse 12 styreeksamener på den offisielle nettsiden til Kerala. Bortsett fra det offisielle nettstedet, vil DHSE Kerala-resultatet for klasse 12 styreeksamen være tilgjengelig på mobilapper – SAPHALAM 2022, iExaMS – Kerala, PRD Live.

Les også |DHSE Kerala Plus Two 12. resultat 2022: Slik sjekker du poengsum på nettet

For å sjekke DHSE Kerala styre klasse 12 eksamensresultater, blir studentene bedt om å laste ned de gitte mobilappene, kandidater må laste ned ‘iExams-kerala’ eller ‘Saphalam’ app fra google play store. Logg deretter på ved å fylle inn de nødvendige opplysningene som kandidatens navn, registreringsnummer, rullenummer og fødselsdato (DOB). Resultatet vil vises på skjermen når detaljene er sendt inn på riktig måte som nevnt i adgangskortet. Last ned resultatet og ta en utskrift for fremtidig referanse.

Beste av Express PremiumPremium

UPSC Key-22. juni 2022: Kjenn til relevansen av “Defection” til “Horse Tradi… Premium

For 2 dager siden hadde Shinde spyttet med Raut & Aaditya om stemmer for Cong i …

Premium

Ute kontakt med MLAer, mangelfull administrasjon, hvordan Uddhav Thackera…< img src="https://indianexpress.com/wp-content/plugins/lazy-load/images/1x1.trans.gif" />Premium

Rajeswari Sengupta skriver: Hvorfor kommunikasjonsgapet mellom MPC og … Flere Premium-historier >>

Les også på malayalam | Kerala +2-resultat 2022: Når og hvor du bør sjekke

I fjor var den totale beståttprosenten registrert av DHSE Kerala-styret 87,94 prosent, hvorav vitenskapsstrømmen registrerte den høyeste beståttprosenten på 90,52 prosent, handel kom på andreplass med 89,13 prosent og kunst var på 80,04 prosent.

I 2021 var det beste distriktet i Kerala som registrerte en bestått prosentandel på 91,11 prosent, Ernakulam og Pathanamthitta hadde minst. Et totalt antall på 82,53 prosent av studentene ble erklært bestått fra regionen, og i 2020 var den samlede beståttprosenten registrert 85,13 prosent, hvorav 234 studenter fikk 100 av 100.  

Ekspressabonnement Sjekk ut spesialprisene våre for internasjonale lesere når tilbudet varer Abonner nå