Horoskop i dag, 22. juni 2022: Løven, Vekten, Jomfruen og andre tegn – sjekk astrologisk spådom

0
44

Horoskop i dag, 22. juni 2022: Tvillinger, Væren, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon

VÆREN (21. mars – 20. april)

Dagens påvirkning råder deg til å få orden på faglige saker og trå forsiktig rundt alle følelsesmessige problemer. Ukens bilde, derimot, oppfordrer deg til ikke å sette deg fast i detaljer, men å gå for alle eventyrlystne og fremsynte alternativer.

TYREN (21. apr. – 21. mai)

Du kan unne deg selv, og erkjenne at litt ekstravaganse kan bidra langt til å sette deg i en bedre sinnstilstand. Det er mulig å bruke veien til lykke, og kanskje til og med løse problemer ved å kaste penger på dem.

Best of Express Premium

Premium

UPSC Key-23. juni 2022: Kjenn til relevansen av “Surya Nutan” for ‘Agr…

Premium

Rebel Sena-ledere, MLA-er i Eknath Shinde-leiren mot ED, IT-varme: Sarnai…

Premium

Forklart: Hvordan Khalistani-propaganda kostet en kanal lisensen i Storbritannia

Premium

Nær Devendra Fadnavis var Eknath Shinde på BJP-radaren før 2019 Som…Flere premiumhistorier >>

GEMINI (22. mai – 21. juni)

Det vil kreve mye innsats for å nå dine mål, som jeg er sikker på at du vet. Nære partnere bør være ekstremt hjelpsomme, og sannsynligvis klare til å gi en hjelpende hånd, bare du spør. Ta også en forsinket avgjørelse: du ser ut til å ha utsatt det store øyeblikket altfor lenge.

KREFT (22. juni – 23. juli)

Du ser fortsatt ut til å ta tre skritt bakover for hver gang fremover – og muligens ett skritt sidelengs også. Planetene sender deg en melding om at du bør gi fra deg ett eller to ansvar og sette et mål i kjølelager, kanskje til neste år.

LEO (24. juli – 23. august. )

Hvis du ønsker å være spontan, ta et blad ut av barnas planer og aktiviteter. Til tross for det faktum at dagens månejusteringer er noe nøkterne, bør du finne en måte å løsne opp og slippe håret på. Sjansene for romantikk er høye, men det kan være et sted som tiltrekker deg fancy i stedet for en person.

VIRGO (24. august – 23. september)

Du kan være lett utsatt for ulykker, men som vanlig er du fast bestemt på å få jobben gjort skikkelig. På jobben kan hovedproblemet ditt være sinne eller irritasjon over tidligere småskader eller vondt. Den følelsesmessige temperaturen har sunket, kanskje til din store lettelse.

LIBRA (24. september – 23. okt.)

Gi og ta er dagens orden, men det er også viktig å ha kontroll hjemme. Midt på morgenen justeringer er romantiske, men også noe rotete, noe som tyder på at eksperthjelp er avgjørende. Kanskje du burde innrømme at du for en gangs skyld ikke har fått med alt!

SKORPIOEN (24. okt. – 22. nov.)

Hvis du lurer på akkurat når livet kommer til å bli normalt igjen, bør svaret være nå. Faktisk kan det store flertallet av mennesker født under tegnet ditt være i stand til å lene seg tilbake og hvile på laurbærene. Dessuten er den emosjonelle tidevannet i ferd med å snu i din favør.

SKYTTER (23. nov. – 22. desember)

Et råd for hele uken: å irritere og ryke vil ikke hjelpe. Du må erkjenne at du skynder deg foran andre mennesker, og de må realistisk gis tilstrekkelig tid til å ta igjen. Dessuten kan du ta deg tid til å ta en pause for å puste.

STEINBOKK (23. desember – 20. januar)

Det er greit å være hemmelighetsfull og tilbaketrukket, men du må ha en kontinuerlig sjekk av motivene dine. Gå for all del bak folks rygg hvis du har alles beste på hjertet. Men vær advart om at hvis de finner ut hva du gjør ved et uhell, så er de kanskje ikke best fornøyd.

VANNMANN (21. januar – 19. februar)< /strong>

Stjernene dine ser fantastiske ut fra et sosialt synspunkt. Men mens tilfeldige vennskap fremstår som spesielt velaspekterte, kan intime og lidenskapelige lenker virke fast på startrampen. Personen som kan hjelpe, kan være den siste du tenker på.

FISKENE (20. februar – 20. mars)

Nok en gang sosial organisasjon er på kortene. Med dette mener jeg at du, selv mot bedre dømmekraft, vil ta ansvar for andre mennesker. Pass på at du har nok tid, for du vil ikke bli tatt til kort akkurat når du er i ferd med å lykkes.

Ekspressabonnement Sjekk ut spesialprisene våre for internasjonale lesere når tilbudet varer Abonner nå