Delhi Confidensial: TMC MP Saugata Roy setter fest på plass med spørsmål om midler til høyskolefester

0
34

TMC MP Saugata Roy

Ta opp et poeng:TMC-parlamentsmedlem Saugata Roy har satt sitt parti på en plass ved å stille spørsmål ved kilden til midler brukt av partiets studenter’ med å få store artister til å opptre på høyskolefester. Da han snakket på et arrangement, kom Roy med kommentaren mens han refererte til hendelsen som involverte sangeren KK, som døde kort tid etter å ha opptrådt på en college i Kolkata 31. mai. KK’s opptreden ble finansiert av høgskolens studenter’ fagforening kontrollert av TMC Chhatra Parishad. Partiets generalsekretær Abhishek Banerjee parerte spørsmål om saken og sa «dette beviser at TMC har et robust internt demokrati».

Vogtring: På den internasjonale yogadagen ble et enestående Guardian Ring-program organisert av India, som knytter sammen steder over hele verden, med 80 indiske misjoner og ambassader som meldte seg inn. Understreker konseptet “One Sun, One Earth”, en rygg-mot-rygg relé yoga-streaming startet fra Albert Park på Fijiøyene, og inkluderte ikoniske steder i Tokyo, New York, Vietnam, Indonesia og Vest-Asia. Utenriksminister S Jaishankar ble med fra Purana Qila i Delhi mens utenriksminister Rajkumar Ranjan Singh ble med fra Kambodsja.

Utenlandske engasjementer: Med Høyesterett på sommerferie tar noen dommere seg fri for å reise og delta på arrangementer i utlandet. Chief Justice of India N V Ramana er i Tyskland, og deltar på det første årsmøtet til det indo-tyske handelskammeret i Dortmund. Han besøkte også Berlinmuren sammen med sin kone. Justice D Y Chandrachud er i London og har en fullpakket timeplan med taleoppdrag. Han taler ved London School of Economics på onsdag.

Best of Express Premium

Premium

Forklart: Hvordan Khalistani-propaganda kostet en kanal sin lisens i StorbritanniaPremium

I nærheten av Devendra Fadnavis var Eknath Shinde på BJP-radaren før 2019 Som…

Premium

MVA-krise | Bak Surat til Guwahati-flukt: frykt for at opprørere vender tilbake til…

Premium

Mohammed Saqib skriver: BRICS-toppmøtet må fokusere på breaking Western he…Flere premiumhistorier >>

Ekspressabonnement Sjekk ut våre spesialpriser for internasjonale lesere når tilbudet varer Abonner nå