Hvordan tjene penger på nett for nybegynnere

0
52

Et av de raskest voksende segmentene i den globale økonomien er «gig»-økonomien. Dette er jobber som kan gjøres eksternt, over internett, og som kommer med en veldig ekte kontant betaling.

I noen tilfeller er “gigs” engangsjobber du kan utføre mot et gebyr, eller en vanlig strøm av arbeid du kan gjøre hver uke eller måned.

Innholdsfortegnelse

  I denne artikkelen vil vi dekke de vanligste måtene folk tjener penger på nett for øyeblikket. Valget avhenger egentlig av hvilke ferdigheter du har, og hvor mye tid du har tilgjengelig for å investere i dette nye arbeidsmarkedet.

  figure>”Tjen penger på nett for nybegynnere

  Hvorfor er det noen måte å tjene penger på nett for “nybegynnere”?  

  • Lave eller ingen oppstartskostnader
  • Krever få spesielle ferdigheter
  • Inkluderer ikke kompliserte arbeidsprosesser
  • Krever ikke mye tidligere erfaring

  Hvis dette høres ut som noe du kanskje ønsker å prøve, så les videre for å lære ni potensielle sidekjasninger du kan bruke for å tjene penger på nettet.

  1. Å ta undersøkelser: lav innsats for små belønninger

  Hvis du liker å dele dine meninger og påvirke hvordan selskaper eller til og med myndigheter tar beslutninger, vil du sannsynligvis like å ta undersøkelser på nettet.

  Online undersøkelsesselskaper spørre folk fra hele verden om en rekke emner og problemer. Noen ganger utføres disse undersøkelsene for selskaper som ønsker å gjøre markedsundersøkelser før de lager eller prøver å selge produkter. I andre tilfeller kan offentlige organisasjoner henvende seg til undersøkelsesselskaper for å “sjekke pulsen” til publikum om spesifikke emner.

  Til gjengjeld for å ta undersøkelser vil undersøkelsesselskapene betale deg. I de fleste tilfeller er betalingen i form av et gavekort. Men i andre tilfeller kan det være en rett betaling via PayPal. Det er en fin måte å tjene litt ekstra penger på.

  Når du begynner å ta spørreundersøkelser, vil du raskt innse at det ikke er en stor pengemaker. For eksempel er en typisk utbetaling hos Ipsos ISay 2500 poeng for et gavekort på $25. Med tanke på at en 30-minutters undersøkelse kan gi 125 poeng, må du ta tjue 30-minutters undersøkelser for å få de $25. Det er i utgangspunktet å tjene $2,50 i timen.

  Det samme gjør undersøkelser som et morsomt tidsfordriv, ikke bare for pengene. 

  2. Skriving og blogging: For forfattere

  Hvis du er en god forfatter, kan du sikkert tjene penger ved å skrive for nettsider. Problogger Job Board er et flott sted å begynne å lete etter denne typen muligheter. Imidlertid kan du til og med finne nettstedeiere som ansetter på steder som Craigslist eller til og med Indeed og lignende jobbnettsteder.

  Hvis du ikke har publisert nettbasert arbeid ennå, forvent å jobbe først for så lite som $10 til $25 for en artikkel på 1000 ord. Men når du har en god portefølje av online arbeid som beviser kvaliteten på skrivingen din, begynn å søke på større nettsteder og oppgi lenker til artiklene dine som bevis på kvaliteten på arbeidet ditt. Erfarne online frilansskribenter kan forvente å tjene fra $100 til $200 per artikkel på 1000 ord.

  3. Bli en Amazon Mechanical Turk Worker

  En av de enkleste måtene å tjene penger online for nybegynnere er ved å registrere deg som en Amazon Mechanical Turk-arbeider.

  Hvilket arbeid er tilgjengelig på Amazon Mechanical Turk? Du kan få jobber med å identifisere objekter i bilder, skanne virksomhetsoppføringer eller kataloger for duplikatinnhold eller andre feil, dataregistrering, transkribere lyd og mye mer. 

  For å komme i gang:

  1. Besøk koblingen ovenfor og velg Kom i gang med Amazon Mechanical Turk-knapp. 
  2. Velg Be om en arbeiderkonto på neste side.

  Fyll ut søknadsprosessen og når den er akseptert kan du registrere deg for den type arbeid du ønsker å utføre og angi prisene dine. Begynn deretter å bla gjennom tilgjengelige jobber eller få tilbud om arbeid.

  4. Selg ting på eBay, Poshmark eller Etsy

  Selv om det ikke er den enkleste måten å tjene penger på nettet, er det faktisk mye fortjeneste å tjene ved å selge på nettsteder som eBay, Poshmark eller Etsy . Det er også mange andre nettbaserte markedsplasser å selge på.

  Dette alternativet for å tjene penger på nettet fungerer best hvis du:

  • Du har kilder til lavprisvarer å selge som lokale auksjoner eller bruktbutikker.
  • Ha et sted i hjemmet ditt hvor du kan pakke inn varer.
  • Ha tilgang til et lokalt postkontor som er lett å få tak i. til.
  • Tid tilgjengelig for å bruke på å liste og beskrive varer.

  Avhengig av hvor mye tid du kan investere, har denne nettvirksomheten mye potensial til å tjene mye penger bare ved å selge ting på nettet. Noen gjør det til og med som en heltidsjobb.

  5. Test nettsteder eller apper

  En annen måte å drive beslutninger tatt av selskaper på er ved å gi dem tilbakemelding på deres nettsteder eller apper. Bedrifter er avhengige av tjenester som UserTesting.com for å samle tilbakemeldinger fra brukere.

  Du kan raskt søke ved å ta en praksisprøve. Når du er godkjent, må du svare på noen spørsmål for å se hvilke tester som samsvarer med dine interesser og ferdigheter. Til slutt, arbeid gjennom testene og få betalt for tiden din. UserTesting betaler $4 for 5-minutters tester, $10 for 20-minutters tester og $30 til $120 for tester som inkluderer intervjuer med klienter.  

  6. Selg fotografi

  Hvis du er en god fotograf, er det mange muligheter til å tjene penger på nettet ved å bruke talentene dine. 

  For eksempel, på Shutterstock, er alt du trenger å gjøre å registrere deg og begynne å sende inn innholdet ditt. Hvis og når bildene dine blir kjøpt av brukere, tjener du penger. Det er en flott kilde til passiv inntekt.

  Jo bedre du jobber, desto mer sannsynlig blir bildene dine kjøpt. Du er heller ikke begrenset til bare Shutterstock. Det er mange steder på nettet hvor du kan selge bildene dine. Så ikke begrense deg til bare én eller to!

  7. Kjøp og selg arrangementsbilletter 

  En metode du kan bruke for å tjene penger på nettet er en tilnærming som ikke mange vurderer. Å tjene penger på å kjøpe og selge hva som helst kommer ned til tilbud og etterspørsel. For mange år siden utnyttet billett-“scalpers” dette konseptet ved å kjøpe arrangementsbilletter billig den første dagen de var tilgjengelige, og deretter vente til arrangementet og selge billettene utenfor portene til grusomme priser.

  I dag omtales “scalpers” mer legitimt som “forhandlere”. Og alt som trengs for å bli billettforhandler er litt penger for billetter og tålmodighet. 

  Når du har kjøpt billetter, kan du enten selge dem videre på Ticketmaster eller StubHub. StubHub er en velkjent markedsplass for videresalg av billetter, og det er stedet hvor du kan tjene en formue hvis du tåler å overbelaste folk for å være for late til å kjøpe billetter når de først er tilgjengelige!

  8. Lei din plass på Airbnb

  Eier du et stort hus med ekstra rom? Kanskje har du en hytte et sted som du bare bruker noen få ganger i året og som oftest er den ledig. Gjør om plassene dine til kontanter ved å oppgi den som tilgjengelig for leie på Airbnb.

  Mange mennesker tjener betydelige inntekter på Airbnb, og alt det krever er å eie et sted folk ville være interessert i å bo på.

  Det er noen viktige ting å huske på før du prøver å tjene penger på nettet på denne måten.

  • Sett opp plassen med en smart lås slik at folk kan sjekke seg inn.
  • Vær forberedt på å ha en plan for rengjøring av plassen mellom gjesteoppholdene.
  • Vær tilgjengelig for å svare på spørsmål og svare på eventuelle behov gjestene dine måtte ha under oppholdet.
  • Sett opp rommet med bekvemmeligheter som mikrobølgeovn, brødrister, kjøleskap og nødvendigheter som kaffe og snacks.

  Ikke ta lett på leie på Airbnb, ellers kan du ende opp med en dårlig vurdering og få gjester.

  9. Vær en nettlærer

  Det er mange studenter over hele verden som sliter med å lære konsepter uansett hvilken klasse de går. Det er også mange mennesker som har tatt disse timene med hell og har kunnskapen som trengs for å hjelpe disse elevene til å lykkes.

  Hvis du har ekspertise på et emne, enten det er algebra, biologi, geometri eller noe annet, kan du tjene gode penger ved å veilede studenter på nettet.

  Et nettsted som Tutor.com hjelper til med å knytte studenter til veiledere. Der kan du søke om å bli veileder. Hvis søknaden din blir akseptert, kan du ende opp med din helt egen liste over studentkunder og en solid inntektskilde på nettet.