Hoe u online geld kunt verdienen voor beginners

0
38

Een van de snelst groeiende segmenten van de wereldeconomie is de 'gig'-economie. Dit zijn taken die op afstand kunnen worden gedaan, via internet, en die gepaard gaan met een zeer reële contante betaling.

In sommige gevallen zijn “optredens” eenmalige taken die u tegen een vergoeding kunt uitvoeren, of een regelmatige stroom van werkzaamheden die u elke week of maand kunt doen.

Inhoudsopgave

  In dit artikel bespreken we de meest voorkomende manieren waarop mensen momenteel online geld verdienen. De keuze komt echt neer op wat je vaardigheden zijn en hoeveel tijd je beschikbaar hebt om te investeren in deze nieuwe arbeidsmarkt.

  Online geld verdienen voor beginners

  Waarom is een methode om online geld te verdienen voor “beginners”?  

  • Lage of geen opstartkosten
  • Vereist weinig speciale vaardigheden
  • Omvat geen ingewikkelde werkprocessen
  • Vereist niet veel ervaring uit het verleden

  Als dit klinkt als iets dat je misschien wilt proberen, lees dan verder om negen mogelijke kanten te leren drukte die je kunt gebruiken om online geld te verdienen.

  1. Enquêtes invullen: weinig moeite voor kleine beloningen

  Als u het leuk vindt om uw mening te delen en invloed uit te oefenen op de manier waarop bedrijven of zelfs overheden beslissingen nemen, zult u waarschijnlijk graag online enquêtes invullen.

  Online enquête bedrijven poll mensen van over de hele wereld over een aantal onderwerpen en kwesties. Soms worden deze onderzoeken uitgevoerd voor bedrijven die marktonderzoek willen doen voordat ze producten maken of proberen te verkopen. In andere gevallen kunnen overheidsorganisaties zich wenden tot enquêtebedrijven om het publiek over specifieke onderwerpen 'aan de pols te houden'.

  In ruil voor het invullen van enquêtes betalen de enquêtebedrijven u. In de meeste gevallen is de betaling in de vorm van een cadeaubon. Maar in andere gevallen kan het een directe betaling via PayPal zijn. Het is een geweldige manier om wat extra geld te verdienen.

  Zodra u begint met het invullen van enquêtes, zult u zich snel realiseren dat het geen enorme geldmaker is. Een typische uitbetaling bij Ipsos ISay is bijvoorbeeld 2500 punten voor een cadeaubon van $ 25. Aangezien een enquête van 30 minuten 125 punten kan opleveren, moet u twintig enquêtes van 30 minuten invullen om die $ 25 te krijgen. Dat is in feite $ 2,50 per uur verdienen.

  Enquêtes doen dat ook als leuk tijdverdrijf, niet alleen voor het geld. 

  2. Schrijven en bloggen: voor schrijvers

  Als je een goede schrijver bent, kun je zeker geld verdienen door voor websites te schrijven. De Problogger Job Board is een geweldige plek om te beginnen met het zoeken naar dit soort kansen. U kunt echter zelfs website-eigenaren vinden die inhuren op plaatsen zoals Craigslist of zelfs Indeed en vergelijkbare vacaturesites.

  Als je nog geen online werk hebt gepubliceerd, verwacht dan in eerste instantie te werken voor slechts $ 10 tot $ 25 voor een artikel van 1000 woorden. Zodra u echter een goed portfolio met online werk heeft dat de kwaliteit van uw schrijven bewijst, kunt u beginnen met solliciteren op grotere websites en links naar uw artikelen plaatsen als bewijs van uw werkkwaliteit. Ervaren online freelanceschrijvers kunnen verwachten te verdienen van $ 100 tot $ 200 per artikel van 1000 woorden.

  3. Word een Amazon Mechanical Turk Worker

  Een van de gemakkelijkste manieren om online geld te verdienen voor beginners, is door u aan te melden als een Amazon Mechanical Turk-werker.

  Welk werk is beschikbaar op Amazon Mechanical Turk? U kunt opdrachten krijgen voor het identificeren van objecten op foto's, het scannen van bedrijfsvermeldingen of catalogi op dubbele inhoud of andere fouten, het invoeren van gegevens, het transcriberen van audio en nog veel meer. 

  Om te beginnen:

  1. Bezoek de link hierboven en selecteer de knop Aan de slag met Amazon Mechanical Turk
  2. < li>Selecteer Een werknemersaccount aanvragen op de volgende pagina.

  Vul het aanvraagproces in en zodra het is geaccepteerd, kunt u zich aanmelden voor het soort werk dat u wilt doen en uw prijzen instellen. Blader dan door beschikbare banen of ontvang aanbiedingen voor werk.

  4. Dingen verkopen op eBay, Poshmark of Etsy

  Hoewel het niet de gemakkelijkste manier is om online geld te verdienen, is er in feite veel winst te maken door te verkopen op sites zoals eBay, Poshmark of Etsy . Er zijn ook tal van andere online marktplaatsen om op te verkopen.

  Deze optie om online geld te verdienen werkt het beste als u:

  • U heeft bronnen van goedkope goederen die u kunt verkopen, zoals lokale veilingen of kringloopwinkels.
  • Een plaats in uw huis heeft. waar je items kunt verpakken.
  • Krijg toegang tot een plaatselijk postkantoor dat gemakkelijk te bereiken is.
  • Er is tijd beschikbaar om items op te sommen en te beschrijven.

  Afhankelijk van hoeveel tijd u kunt investeren, heeft dit online bedrijf veel potentieel om veel geld te verdienen door gewoon dingen online te verkopen. Sommige mensen doen het zelfs als een fulltime baan.

  5. Websites of apps testen

  Een andere manier om beslissingen van bedrijven te stimuleren, is door ze feedback te geven over hun websites of apps. Bedrijven zijn afhankelijk van diensten zoals UserTesting.com om feedback van gebruikers te verzamelen.

  Solliciteren doe je snel door een oefentoets te maken. Na goedkeuring moet u enkele vragen beantwoorden om te zien welke tests passen bij uw interesses en vaardigheden. Werk ten slotte door de tests en krijg betaald voor uw tijd. UserTesting betaalt $ 4 voor tests van 5 minuten, $ 10 voor tests van 20 minuten en $ 30 tot $ 120 voor tests die interviews met klanten omvatten.  

  6. Verkoop fotografie

  Als je een goede fotograaf bent, zijn er tal van mogelijkheden om online geld te verdienen met je talenten. 

  Op Shutterstock hoeft u zich bijvoorbeeld alleen maar aan te melden en uw inhoud in te dienen. Als en wanneer uw foto's door gebruikers worden gekocht, verdient u geld. Het is een geweldige bron van passief inkomen.

  Hoe beter je werk, hoe groter de kans dat je foto's worden gekocht. U bent ook niet beperkt tot alleen Shutterstock. Er zijn veel plaatsen online waar u uw foto's kunt verkopen. Beperk jezelf dus niet tot slechts één of twee!

  7. Tickets voor evenementen kopen en verkopen 

  Een methode die u kunt gebruiken om online geld te verdienen, is een aanpak die niet veel mensen overwegen. Geld verdienen met het kopen en verkopen van alles komt neer op vraag en aanbod. Jaren geleden profiteerden 'scalpers' van kaartjes van dit concept door kaartjes voor evenementen goedkoop te kopen op de eerste dag dat ze beschikbaar waren, vervolgens te wachten tot het evenement en de kaartjes buiten de poorten te verkopen tegen moordende prijzen.

  Tegenwoordig zijn “scalpers” legitiemer aangeduid als “wederverkopers”. En het enige wat je nodig hebt om een ​​ticketverkoper te worden, is een beetje geld voor tickets en geduld. 

  Als je eenmaal tickets hebt gekocht, kun je ze doorverkopen op Ticketmaster of StubHub. StubHub is een bekende marktplaats voor het doorverkopen van tickets en het is de plek waar je een fortuin kunt verdienen als je mensen kunt overbelasten omdat ze te lui zijn om tickets te kopen wanneer ze voor het eerst beschikbaar zijn!

  8. Huur uw ruimte op Airbnb

  Heeft u een groot huis met extra kamers? Misschien heb je ergens een hut die je maar een paar keer per jaar gebruikt en die meestal leeg staat. Zet uw ruimtes om in contanten door deze op Airbnb te huur te plaatsen.

  Veel mensen verdienen een aanzienlijk bedrag op Airbnb, en het enige dat nodig is, is het bezitten van een plek waar mensen zouden willen verblijven.

  Er zijn een paar belangrijke dingen om in gedachten te houden voordat je op deze manier online geld probeert te verdienen.

  • Stel de ruimte in met een slim slot zodat mensen zichzelf kunnen inchecken.
  • Wees voorbereid om een ​​plan te hebben voor het schoonmaken van de ruimte tussen gastenverblijven.
  • Wees beschikbaar om vragen te beantwoorden en te reageren op eventuele behoeften van uw gasten tijdens hun verblijf.
  • Richt de kamer in met gemakken zoals een magnetron, broodroosteroven, koelkast en benodigdheden zoals koffie en snacks.

  Vind het huren op Airbnb niet lichtvaardig, anders zou je een slechte beoordeling kunnen krijgen en weinig gasten.

  9. Wees een online bijlesdocent

  Er zijn veel studenten over de hele wereld die worstelen met het leren van concepten in welke klas ze ook volgen. Er zijn ook veel mensen die deze lessen met succes hebben gevolgd en de kennis hebben die nodig is om die studenten te helpen slagen.

  Als je expertise hebt in een onderwerp, of dat nu algebra, biologie of meetkunde is , of iets anders, je zou goed geld kunnen verdienen door studenten online bijles te geven.

  Een site als Tutor.com helpt studenten met het koppelen van docenten aan docenten. Daar kun je solliciteren om bijlesdocent te worden. Als je aanvraag wordt geaccepteerd, kun je eindigen met je eigen lijst met studentenklanten en een solide bron van online inkomsten.