Flera personer, inklusive polis, sköts på i Washington DC; ungdom sannolikt död, säger polischefen

0
45

Flera människor har skjutits i Washington. (Representativ bild)

Flera personer, inklusive en officer från Metropolitan Police Department, skadades i en skottlossning i Washington DC i måndags.

I en tweet sa DC Police Department att de svarar på en skottlossning i området 14th och U Street, NW. Det stod också att MPD-chefen Robert J. Contee III Chief Contee snart kommer att hålla ett pressmöte.

Contee sa att skottlossningen inträffade vid Moechella-evenemanget, som hölls utan tillstånd. Bland de skadade är två vuxna, en 15-åring och en polis. Ynglingen dukade efter av skador, medan de andra genomgår behandling. Flera personer skadades också när de flydde från området.

Contee sa vidare att det verkar som att en pistol användes vid skottlossningen. Det blev dock inget skottväxling.

Metropolitan Police Department sa också att ett slagsmål bröts upp vid Moechella-konserten före skottlossningen . Kort efter det inträffade en sekundär incident, sa Contee, under vilken “folk började sprida sig” och några blev “nedtrampade.” MPD stängde ner konserten eftersom det verkade vara “osäkert”,” sa polisen.

Expressprenumeration Kolla in våra specialpriser för internationella läsare när erbjudandet varar Prenumerera nu