UP Board 10., 12. Resultat erklært på upresults.nic.in: Jenter overstråler gutter igjen

0
54

Goa Board SSC-resultat 2022. Fil

UPMSP HS, Inter Results 2022: The Uttar Pradesh State Board of High School og Intermediate, Prayagraj, erklærte klasse 10-tavleeksamenresultatene 18. juni. Klasse 10-resultatet ble annonsert kl. 14.00 og klasse 12-resultatene ble erklært kl. 16.00. Alle kandidatene vil være i stand til å sjekke sine roll-nummermessige resultater på de offisielle nettsidene – upmsp.edu.in og upresults.nic.in.

Les |UPMSP UP Board 10. resultat 2022 Live Updates

UPMSP har sluppet UP Board 10. resultat 2022. Jenter har overstrålet gutter med en bestått prosentandel på 91,69 % mens gutter står på 85,25 %. En samlet bestått prosentandel på 88,18 prosent er registrert.

UPMSP Uttar Pradesh-eksamenene ble gjennomført fra 24. mars til 9. april og klasse 12-eksamener ble holdt fra 24. mars til 12. april. Eksamenen ble delt inn i to skift — morgen og kveld.

UPMSP UP tavle Klasse 10, 12 resultat 2022: Når og hvor du skal krysse av for rull-nummervis

Les også |UPMSP UP Brett 10. resultat 2022: Hvordan krysse av rull-nummervis

Uttar Pradesh vil frigi resultatet for klasse 10, 12 styreeksamen på den offisielle nettsiden til UPMSP. Hvis studentene ikke vil kunne sjekke resultatet fra den offisielle nettsiden på grunn av stor trafikk eller noen form for feil, kan de også sjekke sine respektive resultater via SMS, for å sjekke resultatet gjennom en tekstmelding anbefales studentene å følge med det gitte formatet — Skriv inn UP10<mellomrom>RULLNUMMER og send det til 56263. Resultatet av UPMSP Uttar Pradesh klasse 10-tavleeksamen vil bli sendt til samme mobilnummer.

Det beste fra Express Premium

Premium

For å øke EV-push, batteriløsninger per indisk behov

Premium

India vil være kritisk driver for etterspørselen de neste 30 år, internasjonal arr…

Premium

Ekspressundersøkelse — del 2: Nøkkelslettinger på kaste, minoriteter i rev…Premium

Hvorfor Ukraina ikke er med i klasserommet vårtFlere premiumhistorier &gt ;> Les også |UP Board Class 12th Result 2022: How to check marks online

I fjor registrerte totalt 30 lakh studenter seg til UP Board Class 10 eksamener, hvorav 99,55 prosent var jenter og 99,55 prosent var gutter , forholdet var likt. Først i 2021 ble UP-styreeksamenene utsatt på grunn av sammenstøtet med Panchayat-valget i staten, men senere ble styreeksamenen kansellert av UPMSP på grunn av COVID-19-situasjonen.

I 2021 Den totale beståttprosenten registrert av UPMSP Uttar Pradesh-styret var 99,56 prosent, hvorav kunststrømmen registrerte den høyeste beståttprosenten på 97,92 prosent, vitenskapen var på 97,88 prosent, og handelen på 97,22 prosent.

Ekspressabonnement Sjekk ut spesialprisene våre for internasjonale lesere når tilbudet varer Abonner nå