Karnataka PUC II styrelseresultat 2022 deklarerade: Kontrollera poängen på karresults.nic.in

0
98

Elever kan besöka den officiella webbplatsen för att kontrollera klass 10-resultaten 2022. (Representativ bild)

Karnataka PUC II styrelseresultat 2022: The Department of Pre-University Education (DPUE) släppte pre-university course (PUC) II 2022 styrelseprovresultat den 18 juni. Studenter som hade dykt upp för proven kommer att kunna kontrollera sina respektive poäng på den officiella webbplatsen – karresults. nic.in.

Läs |Karnataka PUC resultat för andra året 2022 LIVE-uppdateringar

Karnataka-styrelsens undersökningar genomfördes mellan 16 april och 4 maj 2022. I år hölls undersökningen i ett offline-läge med penna och papper genom att följa covid-riktlinjen som tillhandahållits av Indiens regering.

studenter kan också kontrollera sina resultat från Karnataka-tavlan 2022 via SMS eller från den officiella webbplatsen. Om eleverna inte kan kontrollera resultatet från den officiella webbplatsen på grund av eventuella fel kan de ha ett alternativ att kontrollera det via textmeddelandet.

Läs |Karnataka 2:a PUC-resultat 2022: Tre studenter från Deeksha säkrar tredje rankingen

Karnataka PUC II-bräderesultat 2022: När och var ska man kontrollera

För att kontrollera Karnataka II PUC resultat via sms eleverna behöver skriva in texten i det angivna formatet — Skriv SMS:et i formatet – KAR12<mellanslag>registreringsnummer och skicka det sedan till 56263. Eleverna får tavlans provresultat på samma registrerade mobilnummer.

Det bästa med Express Premium

Premium

För att öka EV-push, batterilösningar per indian behov

Premium

Indien kommer att vara avgörande för efterfrågan under de kommande 30 år, internationella arr…

Premium

Expressutredning — Del 2: Nyckelraderingar om kast, minoriteter i rev…

Premium

Varför Ukraina inte figurerar i vårt klassrumFler Premiumberättelser >> Läs också |Karnataka 2:a PUC-resultat 2022: Så här kontrollerar du

Förra året registrerades totalt 5 90 153 elever som nybörjare, varav 95581 fick utmärkelser, 353538 fick första klass och 134846 fick andra klass. Hela 6181 nybörjare lyckades passera i år. Den totala andelen godkningar som registrerades av  Karnataka II PUC-styrelsen var 100 procent, varav både flickor och pojkar fick 100 procent.

Vetenskapsströmmen noterade den högsta andelen godkända på 100 procent. Så många som 2 239 elever fick 600/600 poäng, totalt 1929 kom från vetenskapsströmmen följt av handel med 292 studenter och konst med endast 18 elever.

Expressprenumeration Kolla in vår special prissättning för internationella läsare när erbjudandet varar Prenumerera nu