Karnataka PUC II boards resultater 2022 erklært: Sjekk poengsum på karresults.nic.in

0
44

Elevene kan besøke det offisielle nettstedet for å sjekke klasse 10-resultatene 2022. (Representativt bilde)

Karnataka PUC II styreresultat 2022: The Department of Pre-University Education (DPUE) slapp Pre-university course (PUC) II 2022 styreeksamenresultater 18. juni. Studenter som hadde møtt opp til eksamen, vil kunne sjekke sine respektive poengsum på det offisielle nettstedet – karresults. nic.in.

Les |Karnataka PUC 2nd Year Resultater 2022 LIVE-oppdateringer

Styreeksamenene i Karnataka ble gjennomført mellom 16. april og 4. mai 2022. I år ble eksamenen holdt i en frakoblet penn- og papirmodus ved å følge COVID-retningslinjen som ble gitt av Indias regjering.

studenter kan også sjekke resultatene for Karnataka-tavleeksamen 2022 via SMS eller fra den offisielle nettsiden. Hvis studentene ikke er i stand til å sjekke resultatet fra den offisielle nettsiden på grunn av feil, kan de ha en mulighet til å sjekke det gjennom tekstmeldingen.

Les |Karnataka 2. PUC-resultat 2022: Tre studenter fra Deeksha sikrer tredje rangering

Karnataka PUC II-tavlerresultat 2022: Når og hvor skal du sjekke

For å sjekke Karnataka II PUC resultat via tekstmelding studentene må skrive inn teksten i gitt format — Skriv inn SMS i formatet – KAR12<space>registreringsnummer og send den deretter til 56263. Studentene vil motta styreeksamenresultatet på samme registrerte mobilnummer.

Det beste fra Express Premium

Premium

For å øke EV-push, batteriløsninger per indisk behov

Premium

India vil være kritisk driver for etterspørselen de neste 30 år, internasjonal arr…

Premium

Express Investigation — Del 2: Nøkkelslettinger om kaste, minoriteter i rev…

Premium

Hvorfor Ukraina ikke er med i klasserommet vårtFlere Premium-historier >> Les også |Karnataka 2nd PUC Result 2022: How to check

I fjor ble totalt 5,90,153 studenter registrert som ferskinger, hvorav 95581 fikk utmerkelseskarakterer, 353538 fikk første klasse og 134846 fikk andre klasse. Hele 6181 ferskinger klarte å bestå i år. Den totale beståttprosenten registrert av Karnataka II PUC-styret var 100 prosent, hvorav både jenter og gutter fikk 100 prosent.

Vitenskapsstrømmen registrerte den høyeste beståttprosenten på 100 prosent. Så mange som 2239 studenter fikk 600/600 poeng, totalt 1929 var fra vitenskapsstrømmen etterfulgt av handel med 292 studenter og kunstfag med bare 18 studenter.

Ekspressabonnement Sjekk ut spesialtilbudet vårt. priser for internasjonale lesere når tilbudet varer Abonner nå