Home Svenska Demokrater uppges förhandla om ny ekonomisk plan

Demokrater uppges förhandla om ny ekonomisk plan

0

Vita huset och demokrater i kongressen förhandlar om ett paket med reformer som bland annat syftar till att bekämpa inflationen, uppger källor för Bloomberg. Investeringar i såväl förnybar som fossil energi kommer sannolikt vara en del av paketet. Demokraterna har desperat sökt ett politiskt sätt att bemöta prisökningarna. Inflationen är den högsta på fyra decennier och bedöms kunna vara förödande för partiets chanser inte bara i höstens mellanårsval utan även i presidentvalet 2024. Nyheten du läste här kommer från Omni Ekonomi, som är Omnis systerapp för affärsläsare. Omni Ekonomi ger dig Sveriges bästa och mest heltäckande bevakning av börs-, bolags- och marknadsnyheter. Dessutom får du dagliga expertkommentarer och långläsning från bland annat Wall Street Journal, Financial Times och The Economist. Du kan också välja att bevaka de bolag och/eller ämnen som intresserar dig allra mest. Nu kan du som Omni-läsare testa Omni Ekonomi gratis i två månader (värde 318 kronor). Erbjudandet är helt utan förpliktelser, det blir ingen automatisk förlängning och du behöver inte ange något kreditkortsnummer. Erbjudandet gäller endast dig som inte har nyttjat prova-på-erbjudande från Omni Ekonomi tidigare.