Horoskop i dag, 16. juni 2022: Steinbukken, Løven, Vekten og andre tegn – sjekk astrologisk spådom

0
84

Horoskop i dag, 16. juni 2022: Løven, Vekten, Jomfruen og andre tegn — sjekk astrologisk prediksjon.

VÆREN (21. mars – 20. april)
Det er en rimelig følelsesladet dag når alt er sagt og gjort, og du kan oppdage sjeldne påkjenninger av sentimentalitet dypt i din astrologiske psyke. Sett familiemedlemmer først, og la venner og kolleger vente på tur. Det du trenger er orden, der det en gang var kaos!

TYREN (21. april – 21. mai)
Du bør ikke forvente å få viljen din over en faglig sak. Hvis du lykkes, er alt vel og bra, men ellers bør du være tålmodig og akseptere at for at enhver ambisjon skal oppfylles, må tiden være inne. Det er lite å hente på kamper du ikke kan vinne – og mye å tape.

GEMINI (22. mai – 21. juni)
Du kan være tilbøyelig til å distansere deg fra visse hendelser i fortiden din, og i fremtiden kan du konsentrere deg mer om ordninger designet for å utvide horisonten din. Den avgjørende faktoren er imidlertid hvor mye du egentlig har råd til. Det første trinnet er da å telle pengene dine.

KREFT (22. juni – 23. juli)
Det vil definitivt være noen følelsesmessige opp- og nedturer i dag, og til og med sporadiske misforståelse, mest sannsynlig rundt middagstid. Hold deg på tærne og hold øye med det gunstige langsiktige mønsteret. Og ikke bli for opprørt av folk som tar feil ende av pinnen.

Det beste fra Express PremiumPremium

UPSC Key-17. juni 2022: Kjenn relevansen av 'Chalukya-stil' til 'Sort …

Premium

Forklart: Hva er ED- og IT-sakene mot Rahul og Sonia Gandhi?

Premium

Prayagraj-riving faller i strid med Allahabad HC-ordren, sier tidligere CJPremium

Bak protest mot Agnipath-ordningen: Midlertidig innsats, ingen pensjon eller helse ben…Flere premiumhistorier >>

LEO (24. juli – 23. august)
Det kan være et mysterium å løse, kanskje en tapt besittelse eller feillagte instruksjoner. Det kan til og med være et element av farse hvis andre mennesker ikke klarer å holde avtaler eller bare generelt går glipp av poenget! Det beste rådet? Sannsynligvis for å henge på sansen for humor.

JYMOMEN (24. august – 23. sept.)
En gang i blant får du et øyeblikk til å ta en pause, komme opp etter luft og ta peilingen. Dette må være en slik gang, og hvis du muligens kan finne ut nøyaktig hvem som gjør hva, vil du få en mye bedre forestilling om din egen fremtidige rolle – og en god ting også!

LIBRA (24. september – 23. oktober)
Hendelser som finner sted nå kan gjøre deg mindre tilbøyelig til å telle kostnadene for et forhold som kan ha mistet glitteret. Med andre ord, vær takknemlig for det du har, og ikke forvent at folk skal være ting de ikke er! Noen ganger strømmer lykke fra å sette pris på det du har.

SKORPIOEN (24. okt. – 22. nov.)
Det finnes ingen enkle løsninger. Du kan imidlertid sørge for at andre tar deg på ordet, og gir deg nødvendig støtte. Den emosjonelle situasjonen for øyeblikket kan være ganske belastet hvis du ikke legger merke til at partnere krever ti ganger den normale dosen av hengivenhet.

SKYTTER (23. nov. – 22. desember)
Du har lært mange harde leksjoner tidligere, men nå må du lære det vanskeligste av alt – å stole på andre mennesker. Heldigvis ser det ut til at de følelsesmessige problemene er små, så det er bare praktiske saker som må håndteres. Partnere vil sette pris på en forretningsmessig tilnærming.

CAPRICORN (23. desember – 20. januar)
Kartet ditt er som en labyrint, og det er et spørsmål om å finne veien til sakens kjerne. Av grunner som er best kjent for deg selv, ser du ut til å være fanget mellom to følelsesmessige valg. Disse ser ut til å forholde seg til familiemedlemmer snarere enn venner eller elskere, og løsningene er rett under nesen din!

VANNMANN (21. januar – 19. februar)
En mulighet som materialiserer seg litt tid i løpet av de neste ukene kan gjøre deg i stand til å starte på nytt. Det absolutt viktige poenget nå er å snakke om alle planene dine, selv med fare for å bli tenkt dum. Hvis partnere ikke forstår deg, er det deres problem!

FISKENE (20. februar – 20. mars)
Du er i et kreativt humør og begge deler på jobb og hjemme bør du finne måter å nyte selv de kjedeligste aktiviteter. Hvis du vurderer nye kjøp eller investeringer, fortsett å snakke og sjekk fakta. Du vil være i en mye sterkere posisjon hvis du faktisk vet hva som skjer.

Ekspressabonnement Sjekk ut de forskjellige Express-abonnementsplanene, nå med Ad-lite Subscribe Nå