SSC-werving 2022: Sollicitaties uitgenodigd voor 797 selectiefuncties; bekijk hier de details

0
36

De wervingscampagne zal een totaal aantal van 797 niet-gazetted berichten vullen. (Representatieve afbeelding)

Personeelsselectiecommissie (SSC), Ladakh heeft een officiële kennisgeving vrijgegeven voor de werving van selectiefuncties. De laatste datum om online te solliciteren is 13 juni 2022 tot 23:00 uur. De in aanmerking komende en geïnteresseerde kandidaten kunnen online solliciteren voor de functies via de officiële website — ssc.nic.in.

Volgens de officiële aankondiging van SSC is het computergebaseerd examen gepland voor augustus 2022. De laatste datum voor het genereren van offline challan is 16 juni tot 23:00 uur. Het venster voor correctie van het aanvraagformulier is van toepassing van 27 juni tot 29 juni 2022. Deze wervingsactie zal een totaal aantal van 797 niet-gepubliceerde berichten vullen.

Lees |BPSC Assistent Ingenieur (burgerlijk) examen uitgesteld; bekijk details

SSC-werving 2022: Solliciteren 

Stap 1: Bezoek de officiële website — ssc.nic.in

Best of Express Premium

Premium

NAS 2021: Punjab-scholen overtreffen Delhi, laaien debat over beter onderw…Premium

Jaar vóór Covid: banen in de bedrijfssector, LLP's groeiden, eigendommen daaldenPremium

Betekenis van de GST-bonanza

Premium

Uitgelegd | Dalende markten: hoe lang nog en hoe te investeren tot de… Meer Premium Stories >>

Stap 2: Vul de vereiste gegevens in 

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Stap 3: Upload de vereiste documenten in het genoemde formaat en formaat.

Stap 4: Betaal de aanvraagkosten en verzend deze

Stap 5: Download en maak een afdruk voor de toekomstige referentie

Selectieproces en loonschaal

Selectieproces en salarisschaal

b>

De kandidaten voor de SSC-werving 2022 worden geselecteerd op basis van een computergebaseerd examen of (CBT) gevolgd door een vaardigheidstest, fysieke uithoudingsvermogentest (PET)/fysieke meettest (PMT) en documentverificatie. De geselecteerde kandidaten krijgen een salaris van Rs.14.800 tot Rs. 47.100 met maximum salaris volgens niveau 7 (Rs. 44.900 tot Rs. 1.42.4000)

Lees ook |RBI Assistant 2022 voorlopige scorecard vrijgegeven; controleer hoe u

Aanmeldingskosten

Kandidaten die tot de categorie zonder voorbehoud behoren, moet betalen Rs. 100 als aanvraagkosten, terwijl SC/ST-kandidaten uit de gereserveerde categorie zijn vrijgesteld van het betalen van de aanvraagkosten. De laatste dag om de online aanmeldingskosten te betalen is 13 juni 2022.

Geschiktheidscriteria 

Onderwijskwalificatie: Kandidaten moeten een graduaatsdiploma of hoger hebben behaald aan een gerenommeerde en bekende universiteit.

 Leeftijdsgrens: Kandidaten die solliciteren voor de niet-gepubliceerde functies van het SSC mogen niet jonger zijn dan 18 jaar en niet ouder zijn dan 42 jaar. De versoepeling van 5 jaar wordt gegeven aan de gereserveerde categorie.