Mann-trekk beviser at bare AAP kan gi ærlige myndigheter: Arvind Kejriwal

0
44

Delhi CM sa: “I 2015, da AAP kom til makten i Delhi, hadde jeg tatt et lignende skritt mot min daværende mat & forsyningsminister."

Han hyller Punjabs sjefsminister Bhagwant Mann for å ha sparket helseministeren sin på grunn av korrupsjonsanklager, og sa tirsdag at AAP-samtaler Arvind Kejriwal har bevist at partiet hans er det eneste politiske utstyret i landet som kan gi en ærlig regjering og er ‘deshbhakt& #8217;.

“Vi kan tolerere alt, men ikke korrupsjon. Aam Aadmi-partiet er forpliktet til ærlighet. Jeg er stolt av Bhagwant Mann. Vi vil ikke la noen forråde Bharat Mata. Det er første gang i politikkens historie at et parti har handlet mot korrupsjon ved å ta så strenge grep mot sin egen leder. Hadde CM Mann ønsket, kunne han ha lagt en plan for å få en del ut av korrupsjonen, men i stedet viste han sitt engasjement for ærlighet ved å sparke ministeren sin.

Kjøp nå | Vår beste abonnementsplan har nå en spesialpris

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Delhi CM sa: «I 2015, da AAP kom til makten i Delhi, hadde jeg tatt et lignende skritt mot min daværende mat & forsyningsminister. Folket i Punjab er veldig glade på grunn av Manns avgjørelse. Opposisjonen er raslet, de vet ikke hva de skal si og hvem de skal motsette seg. Inntil nå har vi sett hvordan politiske partier fungerte som en nexus av svindlere; enn si å straffe sine egne, de tok ikke engang grep mot ledere av andre partier. Alle partier begynner å plyndre offentlige kasser den dagen de danner sin regjering; dette er det første tilfellet av en regjering som tar umiddelbare tiltak mot korrupsjon.»

Best of Express Premium

Premium

UPSC-nøkkel – 26. mai 2022: Hvorfor og hva du bør vite om Hawala-transaksjonen til…

Premium

BJP store våpen for å gi Himachal CM Jai Ram Thakur en hånd som korrupsjon, fac…

Premium

Forklart: Budskapet bak Margaret Atwood’s ‘unburnable&#…

Premium

Velkommen til den unnvikende verden av kryptogruvedrift: Rohtak-rigg, 3 ingeniører, R…Flere Premium-historier &gt ;>

“Vi vil ikke se vår Bharat Mata bli fornærmet og lurt av disse kriminelle. Vi vil gi våre liv ned, men ikke tolerere noen form for forræderi. Vi vil ikke forråde nasjonen vår, og vi vil heller ikke la noen gjøre det. AAP har begynt revolusjonen av ærlighet for å utvikle en blomstrende & velstående India. AAP har bevist at partier og regjeringer kan drives med ærlighet og uten korrupsjon.”