KVPY 2021 svarnøkkel utgitt: Slik laster du ned

0
44

Studenter som dukket opp i eksamen kan laste ned svarnøkkelen på den offisielle nettsiden – kvpy.iisc.ac.in.(Representative Image)

The Indian Institute of Science (IISc) Bangalore har gitt ut svarnøkler og spørsmålsoppgaver for Kishore Vaigyanik Protsahan Youjana (KVPY) 2021-eksamen. Studenter som dukket opp på eksamen kan laste ned svarnøkkelen på den offisielle nettsiden – kvpy.iisc.ac.in

Les |CUET 2022 programkorrigeringsvindu for å forbli åpent til 31. mai; sjekk detaljene her

KVPY 2021 ble gjennomført 22. mai. Kandidater som har innvendinger knyttet til den publiserte svarnøkkelen kan reise innsigelse frem til 27. mai 2022.

KVPY 2021 svarnøkkel: Hvordan for å laste ned

Trinn 1: Besøk det offisielle nettstedet – kvpy.iisc.ac.in

Best of Express Premium

Premium

Forklart: Budskapet bak Margaret Atwoods ‘unburnable&# …

Premium

Velkommen til den unnvikende verden av kryptogruvedrift: Rohtak-rigg, 3 ingeniører, R…

Premium

Forklart: Sukkereksportkanter og deres innvirkning< figur>Premium

UPSC CSE Key – 25. mai 2022: Kjenn relevansen av QUAD 2022 til Pangong T…Flere Premium-historier >>

Trinn 2: Klikk på svartastkoblingen

Trinn 3: Klikk på koblingen til strømmen din

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Trinn 4: Sjekk og last ned svarnøkkelen for fremtidig referanse 

Les også |Over 11 lakh-kandidater registrerer seg for CUET-UG 2022: UGC-formann

KVPY er et pågående nasjonalt program for stipend i grunnleggende vitenskaper, initiert og finansiert av Institutt for vitenskap og teknologi, Indias regjering. Målet med denne eksamen er å identifisere studenter med talent og evne til forskning; hjelpe dem å realisere sitt akademiske potensial; oppmuntre dem til å ta forskerkarrierer innen naturvitenskap, og sikre veksten av de beste vitenskapelige hodene for forskning og utvikling i landet.

Utvalg av studenter gjøres blant de som studerer i standard 11 til 1. år av ethvert bachelorprogram i grunnleggende vitenskaper, nemlig B.Sc./B.S./B.Stat./B.Math./Int. M.Sc./M.S. i matematikk, fysikk, kjemi og biologi med evne til vitenskapelig forskning. Det opprettes spesielle grupper/komiteer ved IISc for å screene søknadene og gjennomføre en egnethetsprøve ved ulike sentre i landet.

Basert på prestasjonene i egnethetsprøven blir kortlistede studenter innkalt til intervju som er den siste fasen av utvelgelsesprosessen. For å motta stipend vurderes både egnethetsprøve og intervjukarakterer.