Hoe werkt een magische gum eigenlijk?

0
41
Mr. Schoon

Heb je krijtstrepen op je muur? Wat dacht je van geschaafde plekken langs je plinten? Als dat zo is, heb je waarschijnlijk al eerder naar een Mr. Clean Magic Eraser gezocht. Deze handige kleine sponzen lijken op magische wijze sporen te verwijderen, maar heb je je ooit afgevraagd hoe die ‘magische’ echt werkt?

Het blijkt dat Magic Erasers helemaal niet zoals andere sponzen zijn. In feite zijn ze gemaakt van een heel ander materiaal, melamine genaamd. Wanneer het in vaste toestand is, vormt deze verbinding een krachtige scrubber die andere materialen niet beschadigt.

Melamine is ook poreus – als je ooit een Magic Eraser hebt gebruikt, weet je dat het hard en enigszins ruw aanvoelt. In wezen werkt het als schuurpapier voor vlekken, slijtage en vlekken.

Mr. Clean Magic Eraser Pack

Zeg vaarwel tegen vervelende vlekken.

Amazon

$15.04
$16.62 Save 10%

The porous structure of melamine is created by tiny air pockets, and they are wat helpt bij het verwijderen van vlekken. Ze moeten echter wel geactiveerd worden met water. Als dat gebeurt, worden deze kleine zakjes hard en trekken de verbindingen ertussen het vuile item van het oppervlak.

Na verloop van tijd beginnen Magic Erasers vanwege hun poreuze aard af te breken, maar ze zijn uiterst betaalbaar. En omdat ze geen extra zeep of wasmiddelen nodig hebben, is de spons alles wat je nodig hebt (en een paar handschoenen omdat dat een beetje teveel exfoliatie is).

Mr. Schone kleine herbruikbare latexhandschoenen, twee paar

Bescherm uw handen bij het gebruik van uw Magic Eraser.

Amazon

$7.73
 

While you should always perform a patch test before going to town, this product is generally veilig voor de meeste oppervlakken.

Als je op zoek bent naar een manier om de Sharpie-tekeningen van je kind van je muur te verwijderen, pak dan gewoon een pak Magic Erasers.