Logitech kondigt mechanisch MX-toetsenbord en MX Master 3S-muis aan

0
39
Logitech

Logitech richt zich voortdurend op professionals met zijn “Master” reeks toetsenborden en muizen. En nu breidt Logitech zijn bereik uit met de eerste MX Mechanical-toetsenborden, plus een gloednieuwe MX Master-muis die kleine verbeteringen biedt ten opzichte van zijn voorganger.

Alle drie de nieuwe producten van Logitech worden geleverd met de nieuwe draadloze Bolt-ontvanger, hoewel ze ook via Bluetooth werken. Ze ondersteunen ook maatwerk via de Logi Options+-software en werken met Logitech Flow.

Logitech MX Mechanical en MX Mechanical Mini

Logitech

Weet je hoe Logitech die geweldige mechanische gaming-toetsenborden verkoopt? Welnu, het bedrijf combineert nu zijn gaming-expertise met de beroemde MX Keys. Het resultaat is Logitech MX Mechanical, een toetsenbord dat mechanische schakelaars van de huidige generatie biedt met Logitech's “Master” ontwerp en software.

De nieuwe Logitech MX Mechanical en tenkeyless MX Mechanical Mini worden geleverd met Tactile Quiet (bruin), Clicky (blauw) of Linear (rood) schakelaars en beschikken over zes dynamische achtergrondverlichtingseffecten. Ze werken met alle besturingssystemen en hebben een comfortabele pitch van 19 mm, plus een lage toetsaanslag (Logitech heeft de veerweg echter niet gespecificeerd).

Met name deze toetsenborden hebben een batterijduur van 15 dagen met hun achtergrondverlichting geactiveerd (of 30 dagen zonder de achtergrondverlichting). Dat is meer dan je krijgt met andere oplaadbare mechanische toetsenborden, maar teleurstellend genoeg werkt de nieuwe MX Mechanical-serie niet in bedrade modus. De USB-C-poort is alleen voor opladen.

Logitech rekent $ 170 voor de MX Mechanical en $ 150 voor de MX Mechanical Mini. Beide toetsenborden zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

Logitech MX Mechanical en MX Mechanical Mini

De Logitech MX Mechanical en MX Mechanical Mini hebben toetsen met een lage veerweg en een pitch van 19 mm. Ze combineren de gamingtechnologie van Logitech met MX Master-ontwerp en de nieuwste Logitech-aanpassingssoftware.

Link Icon Review Geek's Review Score: 9/10 Logitech

Logitech MX Master 3S Mouse

Logitech

We hielden van de originele MX Master 3 muis, en het wordt eindelijk vernieuwd met de nieuwe MX Master 3S. Ik bedoel, het is vrijwel dezelfde muis, maar hij heeft een aantal nieuwe trucs in petto.

De nieuwe MX Master 3S heeft 8.000 DPI (wat verrassend genoeg instelbaar is) en is 90% stiller dan zijn voorganger. Het werkt ook op glazen oppervlakken en is gemaakt van 27% post-consumer gerecycled plastic (of 22% PCR als je het witte model koopt).

Het meest opvallende is dat de nieuwe muis Logitech's Bolt gebruikt draadloze ontvanger en is in hoge mate aanpasbaar via Logi Options+. Dat lijkt de belangrijkste reden te zijn voor deze vernieuwing. Logitech wil zijn vlaggenschipmuis op snelheid brengen met de nieuwste software.

Net als de originele MX Master 3 kost de nieuwe MX Master 3S $ 99. De muis gaat is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Logitech MX Master 3S

< p class="product-features">De Logitech MX Master 3S biedt stapsgewijze verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, waaronder een 8000 DPI-sensor en 90% stillere klikken. Het ondersteunt ook de nieuwste aanpassingssoftware van Logitech.

Link Icon How-To Geek's Review Score: 9/10 Logitech