Corsair's eerste gaming-laptop maakte de slechtste eigenschap van de MacBook beter

0
47
Corsair

Corsair, de populaire fabrikant van pc-accessoires, heeft eindelijk zijn eerste gaming-laptop aangekondigd en heeft een aanraakbalk. Deze krachtige nieuwe gaming-machine heeft veel te bieden in een gestroomlijnd pakket, plus hij stal de slechtste eigenschap van de Macbook en maakte hem beter.

Toen Corsair de game-pc-maker Origin kocht, wisten we het. was slechts een kwestie van tijd voordat het zijn eigen gaming-laptops begon te maken, en nu is het zover. De nieuwe Corsair Voyager a1600-laptop wordt aangedreven door een AMD Ryzen 6000-serie processor, AMD Radeon RX 6800M GPU, en heeft alles in huis voor een high-end gaming-laptop.

En hoewel deze laptop alles heeft wat je mag verwachten van een slanke, krachtige, capabele gamemachine, is de grote verrassing de toevoeging van een aanraakbalk.

Video afspelen

Ja , dit ding heeft een aanraakbalk. gelukkig heeft de Corsair Voyager a1600, in tegenstelling tot Apple, nog steeds je traditionele functietoetsen, plus de aanraakbalk is zelfs toegankelijk als de laptop is gesloten. De aanpasbare macrobalk met 10 toetsen heeft kleine LCD's en gebruikers kunnen ze allemaal aanpassen aan hun behoeften, dankzij de ondersteuning van Elgato.

Deze laptop is in wezen de beste vriend van een streamer, omdat je aangepaste snelkoppelingen aan de aanraakbalk kunt toevoegen met behulp van Stream Deck-software. Zo pas je gemakkelijk scènes, video, afbeeldingen aan, pas je audio aan en nog veel meer. Diezelfde bedieningselementen werken ook met videochat-apps zoals Zoom.

Het bedrijf noemde het natuurlijk geen aanraakbalk, maar zegt dat de laptop wordt geleverd met tien aanpasbare sneltoetsen met S-toetsen die zijn gemakkelijk toegankelijk.

GERELATEERDDe beste gamingheadsets, toetsenborden en muizen van 2022 < p>Wat de rest van de specificaties betreft, wordt de a1600 geleverd met een 16-inch 2.560 x 1.600-scherm met een verversingssnelheid van 240 Hz, een 1080p-webcam met een privacysluiter en een mechanisch Cherry MX-toetsenbord met led-achtergrondverlichting.

Kopers kunnen kiezen tussen twee verschillende AMD Ryzen-processors en tot 64 GB DDR5 RAM en 2 TB opslagruimte toevoegen. Je krijgt ook twee Thunderbolt 3 USB 4.0-poorten, één USB 3.2 Gen 2 Type-C, één USB 3.2 Gen 1 Type-A, een SD-kaartlezer en een 3,5 mm-aansluiting. Bovendien bevat het WiFi 6E en Bluetooth 5.2.

Het persbericht van Corsair suggereert een prijskaartje ten noorden van $ 2.700, afhankelijk van het model, en helaas worden de beschikbaarheid en prijzen aangekondigd op een latere datum.” Corsair vertelt nieuwszenders dat ze in juli praktische kansen kunnen verwachten. Blijf in ieder geval op de hoogte voor meer details.

via Engadget