Teknologi på tvers av røde linjer… India skal stå sentralt i utviklingen av intervensjon: Ram Madhav

0
87

Ram Madhav uttalte at selv om teknologi har mer intelligens enn mennesker, har de ikke hjertet og intervensjonen som er nødvendig. (Fil)

For å advare om at teknologien vokser utover visse “røde linjer”, sa RSS-leder og medlem av styret for India Foundation, og Ram Madhav sa søndag at India vil ta en sentral rolle i verden for å “skape en struktur ” og sørge for at maskiner “ikke former” menneskeheten.

Madhav sa, mens han tok opp den avsluttende sesjonen av det tre dager lange India Ideas Conclave, at temaet for konferansen – Meta 2.0 – ble valgt å endre diskursen fra religiøse emner slik at India ikke går glipp av en ny teknologiæra som tidligere.

«Noen mennesker må gå til helvete. Hitlers kan ikke komme til himmelen uavhengig av hvilken religion han følger,» sa han, mens han la til at alle må akseptere hverandres religioner.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png < p>Madhav uttalte at selv om teknologi har mer intelligens enn mennesker, har de ikke hjertet og intervensjonen som er nødvendig. Han påpekte at filosofene alltid hadde grepet inn når historien tok forskjellige vendinger for å gi “religionene og politikken” en bedre form.

Beste av Express Premium

Premium

Horoskop i dag 24. mai 2022: Kreft, løve, vekt og andre tegn — sjekk…

Premium

UPSC CSE-nøkkel – 23. mai 2022: Det du trenger å lese i dag

Premium

Mening: Kan India gjøre Quad om til et instrument å innse dens betydning…

Premium

Presidentielle meningsmålinger: For kongressen, et forspill til kamper fremoverFlere premiumhistorier >&gt ;

“Vi skapte teknologi, men i dag er vi bekymret for at denne teknologien kan forme oss… Vi vet at det må holdes inne… Vi må lage en institusjon eller en struktur for å sikre at teknologien ikke former oss… og kryss de røde linjene,” sa Madhav.

Han la til: «India vil trenge original tenkning for å overvinne utfordringene som utgjøres av den nye typen forstyrrende transformasjon som kommer til å skje i de kommende årene.»

RSS' felles generalsekretær CR Mukunda sa at teknologien tok for seg konklavet. som kan legges til følelsen av balanse eller dharma som India har fulgt siden antikken kan få nasjonen til å spille en nøkkelrolle i tiden som kommer. “I denne meta-æraen, som et samfunn, har vi et ansvar for å bringe intelligente mennesker inn i systemet der de kan bli en kraft og deres kreativitet kan brukes,” la han til.

Ifølge ham, med verden som går gjennom en periode med uro, Dharmaen – som etterfølges av India – kan gi det rette budskapet til verden.

“Teknologi kan ødelegge og armer kan ødelegge menneskeheten, denne balansen og dynamiske likevekten har holdt vårt eldgamle samfunn stødig. Midtveien vist av Lord Budddha, lagt til denne teknologiske kraften, vil spille en stor rolle i de kommende tiårene,» sa han.