Hoe je als streamer verbannen kunt worden op Twitch

0
68
DC Studio/Shutterstock.com< /figuur>

Streaming op Twitch is een geweldige manier om contact te maken met je fans en een aanhang op te bouwen, maar je moet de regels van het platform volgen. Als u dit niet doet, kan dit leiden tot permanent verlies van uw streaming- en Twitch-rechten.

Wat gebeurt er als u wordt verbannen?

Verbannen worden van Twitch als maker van inhoud kan een verpletterende klap zijn. Niet kunnen streamen kan een groot inkomensverlies zijn. Het kan ook zijn dat uw kijkers zich afvragen wat er is gebeurd. Als je het geluk hebt een sterke fanbase te hebben, kun je andere sociale-medianetwerken gebruiken om je volgers op de hoogte te stellen van de situatie en wat je van plan bent te gaan doen.

GERELATEERD6 dingen die je nooit zou moeten delen op Facebook en sociale media

Een van de belangrijkste nadelen van verbannen worden is dat Twitch de reden niet hoeft te onthullen. Ze kunnen gewoon aangeven dat je hun servicevoorwaarden hebt geschonden en het daarbij laten. Dit kan ongelooflijk frustrerend zijn, omdat je misschien niet weet wat je verkeerd hebt gedaan. Je kunt een verbod aanvragen, maar er is geen garantie dat het succesvol zal zijn.

Twitch kan een tijdelijk verbod uitvaardigen, dat meestal tussen de één en 30 dagen duurt. Ze kunnen ook een permanent verbod uitvaardigen, wat betekent dat je nooit meer op het platform mag streamen. Ze kunnen je account uitschakelen, zodat je geen toegang hebt tot de meeste functies van het platform, zoals het bekijken van andere streamers, berichten verzenden in de chat en jezelf laten zien in de livestream van iemand anders.

De laatste is belangrijk om te onthouden, omdat je mogelijk iemand anders verbannen kan krijgen omdat hij in zijn stream verschijnt. Hoe hard het ook klinkt, je wordt overal op Twitch volledig verbannen totdat je niet langer verbannen bent. Bans zijn ook IP-gebaseerd, dus het heeft geen zin om een ​​nieuw account aan te maken.

Ongepaste inhoud

Eén van de meest voorkomende redenen waarom streamers op Twitch worden verbannen, is het uitzenden van ongepaste inhoud. Dit omvat naaktheid, seksuele handelingen, geweld, wapens en illegale stoffen en handelingen. Je mag deze dingen niet alleen niet uitzenden, maar je mag ze ook op geen enkele manier promoten.

Advertentie

Dit betekent dat je niet over illegale drugs mag praten, zelfs als je ze niet gebruikt, omdat het kan worden gezien als het promoten ervan. Het is ook verboden gewelddaden en bedreigingen te bespreken of te demonstreren, en dit geldt ook voor fysiek en niet-fysiek geweld. Je mag geen enkele vorm van haatzaaien, pesten of uiten.

Kortom, als je iets doet of laat zien dat duidelijk aanstootgevend, verontrustend of ongepast is, wordt je waarschijnlijk verbannen. Om het veilig te spelen, behandel je publiek alsof het kinderen zijn. Als er iets is waarvan je niet wilt dat een kind het hoort, moet je het ook niet laten zien of in de stream zeggen.

GERELATEERD:< /strong> Waarom YouTube-video's “gemaakt voor kinderen” beperkte functies hebben

Inbreuk op het auteursrecht

Wat betreft inbreuk op het auteursrecht, moet je de richtlijnen voor kennisgevingen van de Digital Millennium Copyright Act en de richtlijnen voor muziek van Twitch volgen. Ze geven je maximaal drie strikes voordat ze je permanent van het platform verbannen. Dit omvat het afspelen van muziek zonder licentie, het gebruiken van andermans artwork of het uitzenden van een film of tv-programma zonder de juiste toestemming.

Ook al is het je niet toegestaan ​​om ongelicentieerde inhoud of muziek af te spelen, je zult er waarschijnlijk niet meteen voor verbannen worden. Twitch kan je eerste waarschuwing geven en vervolgens auteursrechtelijk beschermde audio dempen of je video on demand (VOD) verwijderen, wat een opname is van je livestream. Als ze zien dat je herhaaldelijk inbreuk maakt op het auteursrecht van iemand anders, geven ze een tweede en vervolgens een derde waarschuwing.

Je enige manier om dit te omzeilen is door originele muziek te spelen of iets dat aan u in licentie is gegeven. Je kunt ook Soundtrack van Twitch gebruiken, een samengestelde muziekbibliotheek die je tijdens het streamen kunt gebruiken. Wat betreft inhoud, laat niets zien waarvan je niet de eigenaar bent of het recht hebt om het uit te zenden.

Illegale activiteit

U kunt ook verbannen worden op Twitch als u zich bezighoudt met illegale activiteiten, zoals hacken, vals spelen in een videogame of distributed denial of service (DDoS)-aanvallen. Dit omvat ook het promoten van of linken naar websites die zich met deze activiteiten bezighouden.

Advertentie

Hoewel het misschien leuk lijkt om cheatsoftware te downloaden en jezelf te streamen door andere spelers ermee te verslaan, is dat gedrag niet toegestaan. En natuurlijk zullen de meer voor de hand liggende illegale activiteiten, zoals het gebruik van illegale drugs, je onmiddellijk de banhamer opleveren.

Twitch-functies verkopen

Twitch heeft een breed scala aan functies die je kunt gebruiken om met je kijkers in contact te komen. U mag ze echter niet verkopen. Dit omvat zaken als het verkopen van uw chatmoderatiediensten. Veel mensen houden ervan om chats te modereren omdat het hen een hogere status en meer privileges in de community geeft. Dus als je daarvan probeert te profiteren, word je verbannen.

Vermijd duistere tactieken zoals het betalen of accepteren van geld om andere kanalen te overvallen, iemand te hosten of abonnementen cadeau te doen. Interacties en uitwisselingen zoals deze zouden natuurlijk moeten gebeuren. Je komt er misschien een tijdje mee weg, maar er is maar één fout voor nodig om verbannen te worden. Je vertrouwt er ook op dat de andere partij niet betrapt wordt, wat buiten jouw controle ligt.

Verbannen woorden zeggen

< p>Geloof het of niet, maar als je bepaalde woorden op Twitch zegt, kun je ook van het platform worden verbannen. Dit staat buiten de voor de hand liggende raciale en homofobe beledigingen, haatzaaiende uitlatingen en andere godslastering. Je mag vloeken, maar je mag geen woorden gebruiken die als te beledigend worden beschouwd vanwege hun negatieve connotatie.

Een van deze externe woorden die u misschien niet kent, is “simp.” Het wordt vaak gebruikt om iemand te beschrijven die al zijn aandacht en zorg besteedt aan een andere persoon die dit gewoonlijk niet beantwoordt. Het wordt beschouwd als een denigrerende term in de Twitch-gemeenschap, dus je mag het niet zeggen of typen.

Advertentie

Het klinkt misschien gek als je nieuw bent in de platform, maar het is belangrijk om je bewust te zijn van de woorden die je niet mag gebruiken. De community verandert voortdurend en er worden voortdurend nieuwe woorden aan de lijst toegevoegd. Bestudeer voor de zekerheid de woorden die je niet mag zeggen en vermijd alle woorden die als overdreven aanstootgevend kunnen worden beschouwd. Respecteer ieders religie, politieke overtuiging, achtergrond, genderoriëntatie en seksuele voorkeuren.

LEES VOLGENDE

  • › Logitech MX Mechanisch Toetsenbord Review: Gemakkelijk voor de ogen, niet voor de vingertoppen
  • › De oorsprong van Ctrl+C, Ctrl+V, Ctrl+X en Ctrl+Z uitgelegd
  • › AMD's Ryzen 7000-serie zijn de eerste 5nm desktop-CPU's ooit
  • › Dit is hoe Steve Jobs Adobe Flash vermoordde
  • › Wat doen “FR” en “FRFR” Gemiddeld?
  • › Hoe u uw Facebook-account persoonlijker kunt maken