Het stoomdeck is op de beste manieren stiller en luider geworden

0
97
Twitter

Valve is nog steeds bezig met het upgraden en verbeteren van zijn draagbare pc-gameconsole, het Steam Deck. Het bedrijf heeft zojuist aangekondigd dat de nieuwste bèta-update de audio- en koelsystemen zou verbeteren. Twee dingen waar veel eigenaren om hebben gevraagd.

Om specifieker te zijn: de nieuwste SteamOS 3.2 bèta (uitgebracht op 19 mei) bevat verbeteringen aan de ventilatorcurve, update de ventilatorcontroller, verhoogt het maximale volume en pletten een paar bugs voor verbeterde prestaties.

Een van de belangrijkste veranderingen is bijvoorbeeld dat Valve “een probleem heeft opgelost waarbij de ventilatorregeling van het besturingssysteem niet automatisch werd hervat nadat het apparaat uit de slaapstand was gehaald”. En hoewel onze eerste gedachte zou zijn dat het Steam Deck luider zal zijn vanwege ventilatoraanpassingen, beweert de changelog dat de ventilatorcontroller in het algemeen slimmer, stabieler en stiller is.

GERELATEERDOfficiële Steam Deck-dock krijgt een grote upgrade voorafgaand aan de release

Hoe dan ook, het is Er is goed gedocumenteerd dat het Steam Deck behoorlijk warm kan worden tijdens het spelen van games, en we hebben meldingen gezien dat het zelfs werd uitgeschakeld. We weten niet zeker of dat een hardwareprobleem is, maar Valve lijkt te denken dat het dit kan oplossen met software-updates.

En ten slotte lijkt het erop dat de nieuwste SteamOS 3.2 bètaversie een aantal nieuwe interne resolutie-opties voor games om uit te halen. Vervolgens worden enkele audioproblemen opgelost om hogere in-game volumeniveaus te bieden en witte ruis te helpen verwijderen voor een verbeterde game-ervaring.

We hebben goede hoop dat deze nieuwe update de luidruchtige ventilator zal afzwakken , en hey, je kunt tenminste het spelvolume verhogen om het te overstemmen.

via Ditching