”De bästa affärerna görs i de jävligaste av tider”

0
44

Stockholmsbörsen har rasat med 20 procent sedan årsskiftet, vilket kan ge många småsparare ont i magen. Då är det viktigt att komma ihåg långsiktigheten, bli mer aktiv och närma sig köpknappen. Det säger investerarprofilen Nicklas Andersson till Omni Ekonomi. – Börsen är en kraftfull källa till värdeskapande över tid och de bästa affärerna görs i de jävligaste av tider. Nicklas Andersson är även en av programledarna i Omni Ekonomis aktieprogram #Uppesittarkväll som sänds live tisdag den 24 maj klockan 20.00–22.00. Syftet med programmet är att peppa tittarna att spara en del av lönen, som för de allra flesta ramlar in på kontot dagen efter. Till tisdagens avsnitt utlovar Nicklas Andersson tittarna en stor dos inspiration och motivation att orka hålla ut i den rådande finansiella snålblåsten. – Just nu är börsen turbulent och mångas känslor är utanpå. Men efter sura börsår har vi historiskt sett att pendeln slår tillbaka därefter. Prenumerera på Omni Ekonomis Youtubekanal via länken nedan för att inte missa #Uppesittarkväll. #Uppesittarkväll är Omni Ekonomis aktieprogram som sänds live varje månad, kvällen före lön. Programmet riktar sig både till dig som är inbiten börsnörd och dig som vill lära dig mer om aktier och sparande. #Uppesittarkväll sänds i Omni Ekonomi och via Youtubekanalen, tv.omniekonomi.se.