Pengene falt, Lonavala boligskole som tilbyr IB-pensum ble lagt ned

0
41

The Cathedral Vidya School-ledelsen led Rs 15-20 crore tap hvert år under Covid-19-pandemien

The Cathedral Vidya School (CVSL) i Lonavala, en bolig IB (International Baccalaureate) World School, som også tilbyr Cambridge IGCSE-pensum, har lagt ned. Lærer- og ikke-lærerpersonalet og foreldre ble lørdag informert via e-post fra ledelsen om at det ikke lenger er økonomisk forsvarlig å fortsette driften.

Dette skjer på et tidspunkt da studentene var satt til å gjenoppta undervisningen fra mandag. Mens de fleste IB- og Cambridge IGCSE-skolene i Maharashtra begynner studieåret i juni-juli, starter CVSL sin nye økt i mai og går på ferie fra juni-slutt til august, ettersom det regner kraftig i Lonavala.

< strong>Kjøp nå | Vår beste abonnementsplan har nå en spesialpris

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Kunngjøringen med tittelen ‘Avvikling av katedralen Vidya School Lonavala’ utstedt av Vineet Nayyar, administrerende nestleder, sa: “De siste to årene med pandemi har ført med seg ekstremt utfordrende tider. Ulike boligskoler over hele India har møtt urimelige mengder driftsbelastning som har resultert i store økonomiske vanskeligheter. CVSL var intet unntak, og gjennomførte flere runder med overveielser, planlegging og lederskapsdiskusjoner for å sikre kontinuitet og levedyktighet. Men på grunn av CVSLs manglende evne til å bli en økonomisk levedyktig enhet, måtte ledelsen i CVSL ta beslutningen om å avvikle virksomheten. Denne avgjørelsen trer i kraft fra gjeldende dato, og studieåret 2021-2022 vil være det siste studieåret.»

Best of Express Premium

Premium

Presidentielle meningsmålinger: For Kongressen, et forspill til kamper foran

Premium

ExplainSpeaking: Fiske i tiden med pengestramninger

Premium

Delhi Konfidensielt: Haryana CM Manohar Lal Khattar og hans kjærlighet til japansk

Premium

Nikhat Zareen: ‘Moren min gråt og sa at ingen ville gifte seg med meg…Flere Premium-historier >>

Ettersom foreldre nå må begynne å se etter alternativer, er skoleledelsen sikre på at andre IB- og Cambridge IGCSE-skoler vil ta opp elevene. De fleste IB- og Cambridge IGCSE-skoler i Mumbai og rundt har imidlertid fullført opptaksprosessen for studieåret 2022-23 i januar.

Best of Explained

Klikk her for mer

“Skolens rektor vil også gjøre en innsats for å snakke med rektorer og ledelser i andre skoler for å se at barna får plass», sa Vineet og la til at nesten alle eksamener fra forrige studieår er over og resultater er erklært for lavere karakterer. Han sa, “Bare én eksamen av Class X Cambridge-styret venter, og skolen vil sørge for at barn møter opp for det.”

Reva Nayyar, fra styret for CVSL, sa: “Skolen startet led tap for rundt tre år siden. Det ble ikke gjennomført mange innleggelser. Også foreldre sluttet å sende barna sine under pandemien. Vi møtte vanskeligheter med å få nye opptak selv etter å ha utnevnt agenter og annonsert.»