Horoscoop vandaag, 21 mei 2022: Tweelingen, Ram, Vissen en andere tekens — check astrologische voorspelling

0
62

Horoscoop vandaag: Vissen, Stier, Maagd en andere tekens — bekijk astrologische voorspelling.

ARIES (21 maart & 20 april)
De maanuitlijning van vandaag dwingt je om je aandacht te richten op routineklusjes, geen opwindend vooruitzicht, vrees ik. Veel Ariens voelen zich misschien een beetje onder het weer, maar er is geen tijd zoals het heden om de komende maanden in vorm te komen.

TAURUS (21 april – 21 mei)
Het uitdagende maanpatroon van morgen werpt al zijn schaduw over jullie zaken, zij het op de best mogelijke manier. Dit wordt een optimaal weekend voor creatieve expressie, culturele evenementen, romantische ontmoetingen en gelukkige relaties met kinderen.

GEMINI (22 mei & 8211; 21 juni)
Gespannen planetaire aspecten zullen je dwingen te bewijzen hoe goed geïnformeerd, alert en scherpzinnig je werkelijk bent. Ik heb er alle vertrouwen in dat je de uitdaging aangaat en aan iedereen laat zien dat ze absoluut gelijk hadden om hun vertrouwen in jou te stellen.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

KANKER (22 juni & 8211; 23 juli)
U kunt uw tijd op geen betere manier gebruiken dan door uw toekomstplannen en afspraken perfect op een rij te krijgen. Dat kan betekenen deskundig advies inwinnen en gaan zitten en lijstjes opstellen. Tegelijkertijd is dit echter een emotionele fase, en zal je hart sneller kloppen.

Best of Express Premium

Premium

FY22: naarmate Covid de versoepeling inperkt, stijgen uitgaande overmakingen met 55% tot het hoogste punt ooit

Premium

Een brief van Mathura: ‘Radha ki chunari bhi Salma silti hai'Premium

Een brief uit Varanasi: 'Het is onze waqt… Ayodhya zal gebeuren in Kash…Premium

Tavleen Singh schrijft: Evil under the sunMore Premium Stories >>

LEO (24 juli – 23 aug.)
Al met al is het een positieve periode – een wanneer een praktische gemoedstoestand je door elk klein probleem heen helpt. De kern van alle financiële zorgen is de angst om zonder te gaan. Als je echter met zulke onbewuste angsten omgaat, zul je je geld veel efficiënter beheren.

MAAGD (24 aug. & 8211; 23 sept.)
Het komende planetaire patroon duidt al op een cruciaal keerpunt in jullie zaken. Mag ik voorstellen dat u zich aanpast aan de sfeer van deze tijd en bepaalde hoognodige hervormingen en verbeteringen op de lange termijn doorvoert? Familieleden zullen naar je opkijken als je een positiever voorbeeld geeft.

LIBRA (24 sept. & 8211; okt. 23)
Leer loslaten en gun anderen de vrijheid die ze zoeken. Het verrassende feit is dat als andere mensen hun onafhankelijkheid krijgen, ze er misschien voor kiezen die niet te gebruiken. Waarom vertrouw je voor de verandering niet eens op je instinct en speel je met nieuwe oplossingen voor oude problemen?

SCORPIO (24 oktober – 22 november)
Het is een gezellige dag. Het is echter moeilijk om te weten of sociale uitjes een ontsnapping bieden aan persoonlijke complicaties, of dat intieme ontmoetingen je zullen behoeden voor groepsactiviteiten. Het beste advies is om het op het gehoor te spelen en je zet pas te doen als je het zeker weet.

BOOGSCHUTTER (23 november – 22 december)
Aan een kleine cyclus in je leven komt dit weekend een einde. Zowel werk- als gezinsvragen zullen op een bevredigend punt komen en je kunt de huidige omstandigheden gebruiken als lanceerplatform voor toekomstige prestaties. En onthoud dit – alle eindes maken de weg vrij voor een nieuw begin.

Steenbok (23 december & 20 januari)
Het planetaire beeld van vandaag brengt goed nieuws voor Steenbokken, zolang je weigert in te gaan op de provocatie die altijd waarschijnlijk is op zulke tijden. En alle buitenlandse contacten, juridische vragen en educatieve ambities zullen allemaal profiteren van een hernieuwd gevoel van doelgerichtheid.

AQUARIUS (21 jan. & 8211; 19 feb.)
Uw financiële zaken komen op een keerpunt en zullen misschien nooit meer hetzelfde zijn. Als je verstand hebt, stuur je bewust je situatie naar omstandigheden die je toekomstige welvaart garanderen. En als je dat doet, zullen mensen die dicht bij je staan ​​ook de voordelen delen.

VISSEN (20 februari & 20 maart)
De maan stuurt vandaag uitdagende signalen. Ik zou je daarom aanraden om het stap voor stap te doen, te genieten van een gemakkelijk leven waar mogelijk en de uitdaging aan te gaan wanneer dat nodig is. Vermijd ten koste van alles conflicten. Het moedigt je echt aan om praktische vragen met meer vastberadenheid aan te pakken.