GBSHSE Goa Board Class 12-resultat 2022: Når og hvor skal du sjekke

0
41

The Higher Secondary School Certificate (HSSC) klasse 12 tavleeksamener ble gjennomført fra 5. april til 23. april (filbilde)

Goa Board Class 12 Resultat 2022 Dato: Goa Board of Secondary and Higher Secondary Education (GBSHSE) har offentliggjort resultatene for klasse 12 styreeksamen i dag. Resultatet ble offentliggjort klokken 17. Etter 24. mai kan kandidater sjekke resultatet på den offisielle nettsiden – gbshse.info. Studentene vil kunne laste ned sine konsoliderte resultatark fra 24. mai kl. 09.00 og utover.

Higher Secondary School Certificate (HSSC) klasse 12 bretteksamener ble gjennomført fra 5. april til 23. april ved 18 eksamenssentre og 72 undersentre i staten. Totalt 18 201 kandidater dukket opp til HSSC-eksamenene i år.

Les |Senter fritar nordøstlige delstater, Uttarakhand fra CUET

For å sjekke resultater, må kandidater besøke den offisielle nettsiden – gbshshe.info. På hjemmesiden klikker du på resultatlenken. Skriv inn påkrevd legitimasjon som rullenummer og fødselsdato. Klikk på vis/send for å få tilgang til resultatet. Kandidater bør merke seg at merkearket vil være tilgjengelig for nedlasting først etter 24. mai. 

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

I 2021 registrerte totalt 18 195 kandidater seg til HSSC-eksamener. Den totale beståttprosenten registrert av styret var 99,40 prosent, hvorav science stream-studenter registrerte den høyeste beståttprosenten på 99,69 prosent, handel på 99,66 og kunst på 99,39 prosent. Den runde andelen yrkesfag var 98,51 prosent.

Beste av Express Premium

Premium

Forklart: Hvordan forskere planlegger å bruke planter til å fjerne giftige metaller fra . ..

Premium

FY22: Etter hvert som Covid-dempingen blir lettere, øker utbetalinger med 55 % til rekordhøye

Premium

Et brev fra Mathura: ‘Radha ki chunari bhi Salma silti hai'

Premium

Et brev fra Varanasi: 'Det er vår waqt… Ayodhya vil skje i Kash…Flere premiumhistorier >>