GBSHSE Goa Board Class 12 resultat 2022: När och var ska man kontrollera

0
41

The Higher Secondary School Certificate (HSSC) klass 12 styrelseprov genomfördes från 5 april till 23 april (filbild)

Goa Board Class 12 Resultat 2022 Datum: Goa Board of Secondary and Higher Secondary Education (GBSHSE) har släppt resultaten för klass 12-styrelsens prov idag. Resultatet offentliggjordes vid 17-tiden. Efter den 24 maj kan kandidater kontrollera resultatet på den officiella hemsidan – gbshse.info. Studenter kommer att kunna ladda ner sina konsoliderade resultatblad från och med den 24 maj kl. 09.00.

Examina för Higher Secondary School Certificate (HSSC) klass 12 styrelser genomfördes från 5 april till 23 april vid 18 examenscentra och 72 undercentraler i staten. Totalt dök 18 201 kandidater upp till HSSC-proven i år.

Läs |Centrum undantar nordöstra delstater, Uttarakhand från CUET

För att kontrollera resultat måste kandidater besöka den officiella webbplatsen – gbshshe.info. På hemsidan klickar du på resultatlänken. Ange nödvändiga uppgifter som rullnummer och födelsedatum. Klicka på visa/skicka för att komma åt resultatet. Kandidater bör notera att poängbladet kommer att vara tillgängligt för nedladdning först efter den 24 maj. 

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Under 2021 registrerade sig totalt 18 195 kandidater för HSSC-prov. Den totala andelen godkända som registrerats av styrelsen var 99,40 procent, varav science stream-studenter noterade den högsta andelen godkända på 99,69 procent, handel på 99,66 och konst på 99,39 procent. Den runda andelen yrkesämnen var 98,51 procent.

Best of Express Premium

Premium

Förklarat: Hur forskare planerar att använda växter för att ta bort giftiga metaller från . ..

Premium

FY22: I takt med att Covid-begränsningarna lättar ökar utbetalningarna med 55 % till den högsta någonsin

Premium

Ett brev från Mathura: ‘Radha ki chunari bhi Salma silti hai'

Premium

Ett brev från Varanasi: 'Det är vår waqt… Ayodhya kommer att hända i Kash…Fler premiumhistorier >>